Sarajku muž izbo nožem u Austriji

Sarajku je muž Dragan na smrt izbo nožem, a kad su stigli specijalci pred stan, otvorio je vrata, predao se i priznao zločin.

Region 08.03.2018 | 11:08
Sarajku muž izbo nožem u Austriji
To su neke nove pojedinosti o ubistvu Sarajke Sare Katane, 46-godišnjakinje iz Kloštar Ivanića koju je u ponedjeljak ujutro u njezinu stanu u Bad Schallerbahu ubio dvije godine mlađi suprug Dragan.

Upravo on je pokrenuo brakorazvodnu parnicu koja je bila u toku, a posljednje ročište održano je prošli mjesec na sudu u Ivanić Gradu.

Roditelji u šoku
 
U Vukovarskoj ulici 15 H u Kloštar Ivaniću kuća iz koje je Drago u nedjelju krenuo u Austriju zaključana je.

“Ona je radila kao crv. Išla je od jutra od šest sati orat i kopat i vraćala bi se oko 10 naveče. Uvijek je nasmiješena bila. Što se prelomilo, vrag je doš’o među njih. Čula sam da je on pio neke tablete”, rekla je jedna komšinica u ulici.

- Proš’o sam rat, poginuo mi je bratov sin, ali ovo me slomilo. Kako ću ja sad u kuću njihovima - kroz suze listu je rekao  67-godišnji otac Dragana Katane, koji živi samo nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj su mu živjeli sin i snaha s dvoje djece od 13 i 18 godina.

- Ona je ostavila njega i djecu prije možda godinu i otišla u Austriju. Što je bilo među njima, ne znam. On je tražio rastavu i znam da je trajao sud. Mi smo se doselili iz Kiseljaka 1994. godine, radio sam ja u Njemačkoj, a i Drago je radio četiri godine u Njemačkoj. Čuo sam da je sa djecom vikend prije bio kod nje i da je sve bilo u redu. Vratio se sa djecom i ponovo otišao u nedjelju i onda se to desilo. Tragedija, velika tragedija, što da vam kažem - u nevjerici kaže otac i pita ima li šanse da mu se sinu sudi u Hrvatskoj.

Sara Katana dobila je posao u tamošnjem hotelu Valentino. A onda je napravila kobnu grešku. Suprugu od kojeg se razvodila rekla je svoju adresu. Sara Katana još je jedna u nizu žrtava ostavljenih supruga. I da apsurd bude veći - ona nije bila ta koja je željela razvod. Dragan se, kažu, liječio od depresije, bio je dobar i vrijedan, ali i nasilan, piše jutarnji.hr.

(SB)
 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoz

08.03.2018 11:06

Sarajka Sara Katana, 46-godišnjakinje iz Kloštar Ivanića.. Kako je ovo moguce?

ODGOVORITE
Name

Don

08.03.2018 15:55

Možda je samo rođena u Sarajevu. To je naslov za klikove