Шевченко: Гатузо је вратио идентитет Милану!

Легендарни украјински фудбалер Андриј Шевченко одушевљен је пробуђеним Миланом под вођством његовог некадашњег саиграча Ђенара Гатуза.

Фудбал 09.03.2018 | 17:00
Шевченко: Гатузо је вратио идентитет Милану!
Шевченко и Гатузо су заједно провели на "Сан Сиру" седам сезона, од 1999. до 2006. године притом освојивши "скудето" и Лигу шампиона.

Некадашњи нападач Милана, који је актуелни селектор Украјине, изјавио је италијанским медијима да је Гатузо направио сјајан посао по доласку на клупу црно-црвених.

"Рино је промијенио лице Милана. Вратио нам је наш идентитет, као и осјећај припадности. Ми желимо да играчи буду спремни и агресивни, а Гатузо је био такав и као играч, па нисам изненађен. Он је неко ко не одступа ни за милиметар. Рино се ничега не плаши, добио је прилику и искористио своје предности", изјавио је украјински селектор за "Газету дело Спорт".

Подсјетимо, под вођством Гатуза, Милан је у серији од 13 утакмица без пораза у свим такмичењима. У осмини финала Лиге Европе, тим са "Сан Сира" ће у четвртак играти против лондонског Арсенала.

"Надам се да ће успјети да одведе Милан и сљедеће сезоне до европских такмичења иако признајем да евентуални дерби против Динама из Кијева не би био нимало лак за мене", додао је Шевченко, који је у каријери још наступао за Кијевљане и лондонски Челси.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар