Асторијеви посљедњи сати...

Сони плејстејшн, дописивање са Спортијелом и договор који никад неће бити испуњен! Нико није могао ни да наслути шта се спрема. . .

Фудбал 07.03.2018 | 23:45
Асторијеви посљедњи сати...
Чизма је и даље у шоку због изненадне смрти Давидеа Асторија. Опроштајне поруке и речи жалости због прераног одласка Фјорентининог капитена не пристају да пристижу, али осећај туге и бола све је јачи.

Док се чекају званични резултати аутопсије, италијански медији и даље спекулишу под каквим условима је искусни штопер преминуо. Од претпоставке да је у питању срчани удар дошло се до тога да је Асторијупукао капилар у мозгу, због чега су последице биле фаталне.

Спорт Медијасет стигао је до ексклузивних сазнања да је отац тек рођене ћеркице обавио последњи електрокардиограм (преглед срца) у среду 28. фебруара и да су резултати били беспрекорни. Што је и изазвало основану сумњу да је у питању мозак...

Миланска телевизијска кућа такође је успела да сазна и како јеАстори провео сате пре него што је напустио овај свет и преселио се на неко боље место. Његов колега са гол црте Марко Спортијелобио је последњи који је видео и чуо Асторија пре трагичног догађаја...

Астори је, наиме, после вечере у хотелу Морет у Удинама отишао код Спортијела у собу како би одиграли неколико партија чувене фудбалске симулације на Сони плејстејшну, да би око 23 часа отишао у кревет. Око 23.34 њих двојица су разменили поруке.

„Заборави си копачке код мене“, написао је Спортијело, на шта је стигао одговор:

„Хвала ти, нису ми потребне сада, узећу их ујутру пре доручка“.

Договор који се, нажалост, није испунио... Нешто пре 9.30 саиграчи су нашли свог капитена како лежи на боку, покривен, као да спава... На сточићу поред кревета остали су само мобилни телефон и празна флашица с водом.

Велики губитак за фудбал...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар