Astorijevi posljednji sati...

Soni plejstejšn, dopisivanje sa Sportijelom i dogovor koji nikad neće biti ispunjen! Niko nije mogao ni da nasluti šta se sprema. . .

Fudbal 07.03.2018 | 23:45
Astorijevi posljednji sati...
Čizma je i dalje u šoku zbog iznenadne smrti Davidea Astorija. Oproštajne poruke i reči žalosti zbog preranog odlaska Fjorentininog kapitena ne pristaju da pristižu, ali osećaj tuge i bola sve je jači.

Dok se čekaju zvanični rezultati autopsije, italijanski mediji i dalje spekulišu pod kakvim uslovima je iskusni štoper preminuo. Od pretpostavke da je u pitanju srčani udar došlo se do toga da je Astorijupukao kapilar u mozgu, zbog čega su posledice bile fatalne.

Sport Medijaset stigao je do ekskluzivnih saznanja da je otac tek rođene ćerkice obavio poslednji elektrokardiogram (pregled srca) u sredu 28. februara i da su rezultati bili besprekorni. Što je i izazvalo osnovanu sumnju da je u pitanju mozak...

Milanska televizijska kuća takođe je uspela da sazna i kako jeAstori proveo sate pre nego što je napustio ovaj svet i preselio se na neko bolje mesto. Njegov kolega sa gol crte Marko Sportijelobio je poslednji koji je video i čuo Astorija pre tragičnog događaja...

Astori je, naime, posle večere u hotelu Moret u Udinama otišao kod Sportijela u sobu kako bi odigrali nekoliko partija čuvene fudbalske simulacije na Soni plejstejšnu, da bi oko 23 časa otišao u krevet. Oko 23.34 njih dvojica su razmenili poruke.

„Zaboravi si kopačke kod mene“, napisao je Sportijelo, na šta je stigao odgovor:

„Hvala ti, nisu mi potrebne sada, uzeću ih ujutru pre doručka“.

Dogovor koji se, nažalost, nije ispunio... Nešto pre 9.30 saigrači su našli svog kapitena kako leži na boku, pokriven, kao da spava... Na stočiću pored kreveta ostali su samo mobilni telefon i prazna flašica s vodom.

Veliki gubitak za fudbal...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar