Оливер убијен из пиштоља ”хеклер”

Лидер Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливер Ивановић убијен је из аутоматског пиштоља "хеклер и кох", а не из "дуге деветке", како је раније објављено, пишу данашње "Вечерње новости" позивајући се на изворе блиске истрази.

Србија 24.02.2018 | 10:07
Оливер убијен из пиштоља ”хеклер”
Лист наводи да су убице на дан атентата - 16. јануара "опел астром" пратиле Ивановића, од тренутка када је изашао из стана у Косовској Митровици, па до сједишта странке гдје је на њега пуцано са задњег сједишта тог аутомобила. 

Атентатори су истим аутомобилом побјегли према Медицинској школи и даље ка насељу Брђани, гдје су у Улици војводе Путника, запалили "астру". 

Иако је спаљено возило брзо пронађено, у њему нису откривени трагови. 

Још није утврђено како је и када возило ушло на територију Косова и Метохије, а од српске полиције стигла је информација да је посљедњи власник возила била жена која га је продала неком ауто-отпаду, наводи лист. 

Према информацијама листа, полиција и даље узима изјаве од људи који су били у контакту са Ивановићем последњих дана прије његовог убиства, а чека се и извјештај о телефонским позивима. 

Извор: Срна

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Црни Хумор

24.02.2018 10:26

Зена мозе бити са села али ауто и пистољ морају бити из Њемацке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.02.2018 10:41

САМО ДА НЕ БУДЕ КАО СА ЈЕЛЕНОМ МАРИЈАНОВИЋ ГДЈЕ ЈЕ ВУЧИЋ РЕКАО ДА СУ НА ТРАГУ ПОЧИНИОЦА А ПОСЛИЈЕ РЕКЛА КАЗАЛА.РАСИМ ЉАИЋ ЈЕ ОДЛИЧНО РЕКАО ДА СУМЊА ДА ЋЕ СЕ ПОЧИНИОЦ ПРОНАЋИ ЗАТО ЗБОГ ПОРОДИЦЕ ОБЈАВИТЕ КАД СЕ СВЕ ОТКРИЈЕ ОВО СУ НАЈОБИЧНИЈИ ТРАЧЕВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет Трла Баба Лан

24.02.2018 11:07

"Још није утврђено како и када је возило ушло на територију КиМ".Веома симптоматична констатација која указује на умјешаност страног фактора.Је ли то возило ушло из Србије и јесу ли то опет Срби умјешани у белај.Бојим се да се опет неко пред неке изборе игра са емоцијама породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

24.02.2018 12:06

Па одакле ће ауто ући на Косово, него из Србије. Траг води ка Београду.

Name

Ре.дон

24.02.2018 12:35

Траг возила води из Маоче.

Name

бск

24.02.2018 12:12

Браво свака цаст брза истрага браво колумбо а ја бијо убедјен да је убијен са лук и стрела

ОДГОВОРИТЕ
Name

министар полиције

24.02.2018 13:43

Ми смо повезали нека лица са неким просторима, нека лица са неким предметима, нека лица смо повезали са другим лицима која су била умешана у таква дела. Али када бих вам рекао ко, шта, где и како, ја бих их упозорио шта знамо. И онда се поставља питање зашто бисмо то урадили. Дакле, ми желимо да криминалци нагађају, желимо да буду у мраку, да не знају шта полиција зна. Следећа фаза је да када будемо имали довољно доказа некога приведемо, онда ћемо имати и више информација да вам пружимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

24.02.2018 13:45

Знаци иде оптузница против Хецклера и Коцха... браво за полицију и тузиластво и све стручњаке...

ОДГОВОРИТЕ