Oliver ubijen iz pištolja ”hekler”

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je iz automatskog pištolja "hekler i koh", a ne iz "duge devetke", kako je ranije objavljeno, pišu današnje "Večernje novosti" pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Srbija 24.02.2018 | 10:07
Oliver ubijen iz pištolja ”hekler”
List navodi da su ubice na dan atentata - 16. januara "opel astrom" pratile Ivanovića, od trenutka kada je izašao iz stana u Kosovskoj Mitrovici, pa do sjedišta stranke gdje je na njega pucano sa zadnjeg sjedišta tog automobila. 

Atentatori su istim automobilom pobjegli prema Medicinskoj školi i dalje ka naselju Brđani, gdje su u Ulici vojvode Putnika, zapalili "astru". 

Iako je spaljeno vozilo brzo pronađeno, u njemu nisu otkriveni tragovi. 

Još nije utvrđeno kako je i kada vozilo ušlo na teritoriju Kosova i Metohije, a od srpske policije stigla je informacija da je posljednji vlasnik vozila bila žena koja ga je prodala nekom auto-otpadu, navodi list. 

Prema informacijama lista, policija i dalje uzima izjave od ljudi koji su bili u kontaktu sa Ivanovićem poslednjih dana prije njegovog ubistva, a čeka se i izvještaj o telefonskim pozivima. 

Izvor: Srna

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Crni Humor

24.02.2018 10:26

Zena moze biti sa sela ali auto i pistolj moraju biti iz Njemacke.

ODGOVORITE
Name

BOBA

24.02.2018 10:41

SAMO DA NE BUDE KAO SA JELENOM MARIJANOVIĆ GDJE JE VUČIĆ REKAO DA SU NA TRAGU POČINIOCA A POSLIJE REKLA KAZALA.RASIM LJAIĆ JE ODLIČNO REKAO DA SUMNJA DA ĆE SE POČINIOC PRONAĆI ZATO ZBOG PORODICE OBJAVITE KAD SE SVE OTKRIJE OVO SU NAJOBIČNIJI TRAČEVI.

ODGOVORITE
Name

Opet Trla Baba Lan

24.02.2018 11:07

"Još nije utvrđeno kako i kada je vozilo ušlo na teritoriju KiM".Veoma simptomatična konstatacija koja ukazuje na umješanost stranog faktora.Je li to vozilo ušlo iz Srbije i jesu li to opet Srbi umješani u belaj.Bojim se da se opet neko pred neke izbore igra sa emocijama porodice.

ODGOVORITE
Name

Don

24.02.2018 12:06

Pa odakle će auto ući na Kosovo, nego iz Srbije. Trag vodi ka Beogradu.

Name

Re.don

24.02.2018 12:35

Trag vozila vodi iz Maoče.

Name

bsk

24.02.2018 12:12

Bravo svaka cast brza istraga bravo kolumbo a ja bijo ubedjen da je ubijen sa luk i strela

ODGOVORITE
Name

ministar policije

24.02.2018 13:43

Mi smo povezali neka lica sa nekim prostorima, neka lica sa nekim predmetima, neka lica smo povezali sa drugim licima koja su bila umešana u takva dela. Ali kada bih vam rekao ko, šta, gde i kako, ja bih ih upozorio šta znamo. I onda se postavlja pitanje zašto bismo to uradili. Dakle, mi želimo da kriminalci nagađaju, želimo da budu u mraku, da ne znaju šta policija zna. Sledeća faza je da kada budemo imali dovoljno dokaza nekoga privedemo, onda ćemo imati i više informacija da vam pružimo

ODGOVORITE
Name

zux

24.02.2018 13:45

Znaci ide optuznica protiv Hecklera i Kocha... bravo za policiju i tuzilastvo i sve stručnjake...

ODGOVORITE