Лотито драстично обара цијену за Сергеја!

Више није 170. 000. 000 евра?! Реалност или нешто друго?

Фудбал 18.02.2018 | 23:00
Лотито драстично обара цијену за Сергеја!
Будућност Сергеја Милинковић Савића тема је о којој се нашироко прича месецима уназад. Манчестер јунајтед, Манчестер Сити, Барселона, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен, Јувентус... Практично сви најбогатији клубови Европе бацили су око на највреднијег српског бисера, што би могло да изазове прави фудбалски рат на тржишту током лета.

Одавно траје "СМС манија" у европском фудбалу, Сергеја дуго прате скаути највећих богаташа, али некако је Пари Сен Жермен искакао као можда и најозбиљнији кандидат за потпис српског репрезентативца. Због тога је први човек Лација, контроверзни бизнисмен Клаудио Лотито још од летос поставио цену свог највреднијег фудбалера на бруталних 170.000.000 евра, што је све потенцијалне купце ставило у одређени гард. Сергеј ове сезоне игра магични фудбал, по укусу и најозбиљнијих критичара, али се напрасно појавила вест - Лотито обара цену за Милинковић Савића. 

И то, према садашњим информацијама, за драстичних 70.000.000 евра! Управа Пари Сен Жермена је после децембарских неформалних разговора наводно поново окренула познати број и распитала се за могућност да Сергеј напусти Олимпико овог лета, а све повучена спекулацијама о могућем паду траженог обештећења.

Наравно, то не мора ништа да значи, јер у Лацију вреде да из СМС могу да извуку најозбиљнију суму која би требало да стане у ред највећих у фудбалској историји. Али, испод суме од 100.000.000 евра неће ићи ни под којим условима. Што значи да би цена могла само да иде навише како се буде приближавало отварање летње фудбалске пијаце. 

И даље, ипак, зачуђује одлука водећег човека Небескоплавих да умањи тражено обештећење упркос неким феноменалним издањима у последњим седмицама. Коју је, наводно, подржао и остатак клупске управе. 

Време ће показати да ли је ово само мамац за купце, процењена реална вредност или нешто треће...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар