Lotito drastično obara cijenu za Sergeja!

Više nije 170. 000. 000 evra?! Realnost ili nešto drugo?

Fudbal 18.02.2018 | 23:00
Lotito drastično obara cijenu za Sergeja!
Budućnost Sergeja Milinković Savića tema je o kojoj se naširoko priča mesecima unazad. Mančester junajted, Mančester Siti, Barselona, Real Madrid, Pari Sen Žermen, Juventus... Praktično svi najbogatiji klubovi Evrope bacili su oko na najvrednijeg srpskog bisera, što bi moglo da izazove pravi fudbalski rat na tržištu tokom leta.

Odavno traje "SMS manija" u evropskom fudbalu, Sergeja dugo prate skauti najvećih bogataša, ali nekako je Pari Sen Žermen iskakao kao možda i najozbiljniji kandidat za potpis srpskog reprezentativca. Zbog toga je prvi čovek Lacija, kontroverzni biznismen Klaudio Lotito još od letos postavio cenu svog najvrednijeg fudbalera na brutalnih 170.000.000 evra, što je sve potencijalne kupce stavilo u određeni gard. Sergej ove sezone igra magični fudbal, po ukusu i najozbiljnijih kritičara, ali se naprasno pojavila vest - Lotito obara cenu za Milinković Savića. 

I to, prema sadašnjim informacijama, za drastičnih 70.000.000 evra! Uprava Pari Sen Žermena je posle decembarskih neformalnih razgovora navodno ponovo okrenula poznati broj i raspitala se za mogućnost da Sergej napusti Olimpiko ovog leta, a sve povučena spekulacijama o mogućem padu traženog obeštećenja.

Naravno, to ne mora ništa da znači, jer u Laciju vrede da iz SMS mogu da izvuku najozbiljniju sumu koja bi trebalo da stane u red najvećih u fudbalskoj istoriji. Ali, ispod sume od 100.000.000 evra neće ići ni pod kojim uslovima. Što znači da bi cena mogla samo da ide naviše kako se bude približavalo otvaranje letnje fudbalske pijace. 

I dalje, ipak, začuđuje odluka vodećeg čoveka Nebeskoplavih da umanji traženo obeštećenje uprkos nekim fenomenalnim izdanjima u poslednjim sedmicama. Koju je, navodno, podržao i ostatak klupske uprave. 

Vreme će pokazati da li je ovo samo mamac za kupce, procenjena realna vrednost ili nešto treće...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar