Клоп о суђењу: Да кажем шта мислим...?!

"Била би то највећа казна икада", изјавио је немачки тренер након што је његов тим ДВА пута испустио победу против Тотенхема, али уз свесрдну помоћ судија. Занимљиво, Ливерпул је с Клопом "испустио" чак 45 бодова, највише у Европи.

Фудбал 05.02.2018 | 13:15
Клоп о суђењу: Да кажем шта мислим...?!
После саркастичног аплауза Харију Кејну који је у 95. минуту меча "са креча" дошао до свог стотог гола у Премијер лиги, а истовремено свом тиму донео бод против Ливерпула, било је јасно да ће се Јирген Клоп обрушити на судије.

Можда и с правом!

Арбитар Џонатан Мос и његов помоћник Смарта досудили су два спорна једанаестерца у последњих петнаест минута меча, с тим да је Хари Кејн искористио само један.

"Ово очигледно није био судијин дан", казао је прво Немац после меча.

"Кејн је био у офсајду код првог пенала, тако да немам појма шта су главни судија и помоћник толико разговарали. Да ли је био други пенал? Не. Досуђен је у 93. минуту и то радиш само када си 100% сигуран. То мора бити потпуно чиста ситуација".

Сматра да је Ерик Ламела прелако пао поред Вирџила ван Дајка. 

"Да вам кажем шта мислим о судијама то би била највећа казна у историји фудбала", поручио је Немац који је претходно спринтом дуж аут-линије прославио гол Салаха за 2:1.

То није било довољно Ливерпулу да дође до победе, а Клоп није тражио кривца међу својим играчима. Навео је да је немогуће контролисати утакмицу против Спурса током свих 90 минута и поново у фокус ставио на судије.

"Не могу да верујем какве су одлуке доносили данас", закључио је Клоп и поручио да су и овога пута судије желеле да буду у центру пажње.

Навијачи Ливерпула очајни су због нових просутих бодова у мечу у ком су водили, а статистичари су израчунали да је од доласка Јиргена Клопа на место менаџера клуба са "Енфилда" његов тим "испустио" чак 45 бодова.

Највише у Европи!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар