Klop o suđenju: Da kažem šta mislim...?!

"Bila bi to najveća kazna ikada", izjavio je nemački trener nakon što je njegov tim DVA puta ispustio pobedu protiv Totenhema, ali uz svesrdnu pomoć sudija. Zanimljivo, Liverpul je s Klopom "ispustio" čak 45 bodova, najviše u Evropi.

Fudbal 05.02.2018 | 13:15
Klop o suđenju: Da kažem šta mislim...?!
Posle sarkastičnog aplauza Hariju Kejnu koji je u 95. minutu meča "sa kreča" došao do svog stotog gola u Premijer ligi, a istovremeno svom timu doneo bod protiv Liverpula, bilo je jasno da će se Jirgen Klop obrušiti na sudije.

Možda i s pravom!

Arbitar Džonatan Mos i njegov pomoćnik Smarta dosudili su dva sporna jedanaesterca u poslednjih petnaest minuta meča, s tim da je Hari Kejn iskoristio samo jedan.

"Ovo očigledno nije bio sudijin dan", kazao je prvo Nemac posle meča.

"Kejn je bio u ofsajdu kod prvog penala, tako da nemam pojma šta su glavni sudija i pomoćnik toliko razgovarali. Da li je bio drugi penal? Ne. Dosuđen je u 93. minutu i to radiš samo kada si 100% siguran. To mora biti potpuno čista situacija".

Smatra da je Erik Lamela prelako pao pored Virdžila van Dajka. 

"Da vam kažem šta mislim o sudijama to bi bila najveća kazna u istoriji fudbala", poručio je Nemac koji je prethodno sprintom duž aut-linije proslavio gol Salaha za 2:1.

To nije bilo dovoljno Liverpulu da dođe do pobede, a Klop nije tražio krivca među svojim igračima. Naveo je da je nemoguće kontrolisati utakmicu protiv Spursa tokom svih 90 minuta i ponovo u fokus stavio na sudije.

"Ne mogu da verujem kakve su odluke donosili danas", zaključio je Klop i poručio da su i ovoga puta sudije želele da budu u centru pažnje.

Navijači Liverpula očajni su zbog novih prosutih bodova u meču u kom su vodili, a statističari su izračunali da je od dolaska Jirgena Klopa na mesto menadžera kluba sa "Enfilda" njegov tim "ispustio" čak 45 bodova.

Najviše u Evropi!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar