УЕФА казнила судије из БиХ!

Не знате енглески, нема евро такмичења! Босна и Херцеговина је остала ускраћено за једно судијско место у европским такмичењима из потпуно бизарног разлога.

Фудбал 26.01.2018 | 19:45
УЕФА казнила судије из БиХ!
Драган Петровић је лиценцирани судија за евро такмичења у БиХ, али он не "барата" енглеским језиком добро као фудбалским правилима па је санкционисан од стране УЕФА.

Споменути Петровић и Адмир Шеховић су из БиХ на листу судија дошли уместо Огњена Ваљића и Едина Јакуповића јер су се потоња двојица опростила од суђења.

Међутим, Петровић ће на свој деби морати да сачека, јер није прошао на испиту за енглески језик. Према писању портала Фактор.ба, током разговора са људима из УЕФА је направио неколико грешака па је босанском Фудбалском савезу стигла потврда да УЕФА на Петровића не рачуна.

Пошто промена накнадно неће бити, Босна и Херцеговина је остала без једног судијског места у 2018. години и чека наредни списак који ће сачинити Судијски комитет УЕФА.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

26.01.2018 18:52

Па, требао је узети часове енглеског језика од наших политичара. Рецимо од Жељка, па од Игора и осталих. Или је требао рећи да је ипак полиглота пошто говори српски, хрватски, босански, црногорски. Која смо ми брука и срамота...

ОДГОВОРИТЕ