Венецуеланац у Партизану?!

На друштвеним мрежама појавила се информација да везни фудбалер из Венецуеле Хозе Анхел Усече долази у Партизан.  Ексклузива или “ексклузива“ венецуеланског новинара: Усече Дуран у Партизану? Чини нам се - мало вероватно.

Фудбал 11.01.2018 | 16:45
Венецуеланац у Партизану?!
Да ли ће у Партизану заиграти први Венецуеланац у историји београдског клуба?

Медији у Венецуели, а вест се брзо шири друштвеним мрежама, пишу да ће 20-годишњи офанзивни везиста Хозе Анхел Усече Дуран, који игра за Трухиљанос, каријеру наставити у редовима српског шампиона.

Исти извори наводе чак да је он већ постао играч Партизана?!

Занимљиво је такође и да једни за њега пишу да је офанзивни везиста, а други да је штопер?!

За сада је једино извесно да је нови играч Партизана Слободан Урошевић, досадашњи бек крушевачког Напретка, чије ће представљање бити данас.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев колико јуче је изјавио да постоји "неколико интересантних играча" чија имена медији, бар за сада, нису "провалили".

"Од свих тих имена која се спомињу, осим Раће Петровића, ниједно ја нисам поменуо. Да ли је то Здјелар или неко други, то ћемо да видимо. То није пословно, нити ћу имена да откривам. Постоји неколико интересантних играча и то за сада остаје само између Ђукића, председника, генералног директора (Вазуре) и мене. Та имена која су нам битна, нигде се не провлаче, за сада. Радимо у интересу Партизана, да и садашњост и будућност буду покривени", рекао је Илиев.

С обзиром на тврдње представника Партизана да је правац којим жели да се иде окретање сопственој бази из Омладинске школе, као и став тренера Мирослава Ђукића да могу да дођу само странци који праве разлику, онда се вест о фудбалеру из Венецуеле чини потпуно бесмисленом... Или, можда, није?

Такозвани “мејнстрим“ медији у Венецуели ни слова о овој вести. Додуше, ипак је то једина јужноамеричка земља где је бејзбол спорт број један. Али Маноло Давила, новинар који има своју публику у Венецуели, тврди да је посао завршен и ће 20-годишњи офанзивни везиста Хосе Анхел Усече Дуран каријеру наставити у - београдском Партизану?!

О момку који игра за венецуеланског прволигаша Трујиљанос чак и на интернету врло мало података. Готово ништа. А у Србији ограничен број странаца, па даље сасвим солидна екипа црно-белих која ће играти пролеће у Европи што ће рећи да не може баш свако у Хумску...

Можда би било претерано написати да је овакав трансфер немогућ. А можда и не би.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар