Venecuelanac u Partizanu?!

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da vezni fudbaler iz Venecuele Hoze Anhel Useče dolazi u Partizan.  Ekskluziva ili “ekskluziva“ venecuelanskog novinara: Useče Duran u Partizanu? Čini nam se - malo verovatno.

Fudbal 11.01.2018 | 16:45
Venecuelanac u Partizanu?!
Da li će u Partizanu zaigrati prvi Venecuelanac u istoriji beogradskog kluba?

Mediji u Venecueli, a vest se brzo širi društvenim mrežama, pišu da će 20-godišnji ofanzivni vezista Hoze Anhel Useče Duran, koji igra za Truhiljanos, karijeru nastaviti u redovima srpskog šampiona.

Isti izvori navode čak da je on već postao igrač Partizana?!

Zanimljivo je takođe i da jedni za njega pišu da je ofanzivni vezista, a drugi da je štoper?!

Za sada je jedino izvesno da je novi igrač Partizana Slobodan Urošević, dosadašnji bek kruševačkog Napretka, čije će predstavljanje biti danas.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev koliko juče je izjavio da postoji "nekoliko interesantnih igrača" čija imena mediji, bar za sada, nisu "provalili".

"Od svih tih imena koja se spominju, osim Raće Petrovića, nijedno ja nisam pomenuo. Da li je to Zdjelar ili neko drugi, to ćemo da vidimo. To nije poslovno, niti ću imena da otkrivam. Postoji nekoliko interesantnih igrača i to za sada ostaje samo između Đukića, predsednika, generalnog direktora (Vazure) i mene. Ta imena koja su nam bitna, nigde se ne provlače, za sada. Radimo u interesu Partizana, da i sadašnjost i budućnost budu pokriveni", rekao je Iliev.

S obzirom na tvrdnje predstavnika Partizana da je pravac kojim želi da se ide okretanje sopstvenoj bazi iz Omladinske škole, kao i stav trenera Miroslava Đukića da mogu da dođu samo stranci koji prave razliku, onda se vest o fudbaleru iz Venecuele čini potpuno besmislenom... Ili, možda, nije?

Takozvani “mejnstrim“ mediji u Venecueli ni slova o ovoj vesti. Doduše, ipak je to jedina južnoamerička zemlja gde je bejzbol sport broj jedan. Ali Manolo Davila, novinar koji ima svoju publiku u Venecueli, tvrdi da je posao završen i će 20-godišnji ofanzivni vezista Hose Anhel Useče Duran karijeru nastaviti u - beogradskom Partizanu?!

O momku koji igra za venecuelanskog prvoligaša Trujiljanos čak i na internetu vrlo malo podataka. Gotovo ništa. A u Srbiji ograničen broj stranaca, pa dalje sasvim solidna ekipa crno-belih koja će igrati proleće u Evropi što će reći da ne može baš svako u Humsku...

Možda bi bilo preterano napisati da je ovakav transfer nemoguć. A možda i ne bi.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar