Сарадња: Динкић Цеци прави албум

Некадашњи политичар се прошле недеље састао с Ражнатовићком на промоцији албума њеног колеге и тада су разговарали о будућем заједничком пројекту.

Забава 26.12.2017 | 12:55
Сарадња: Динкић Цеци прави албум
Млађан Динкић пише пјесме за највећу балканску звезду Цецу Ражнатовић, сазнаје Курир. Ако све буде било како је планирао, бивши политичар ће пјевачици урадити цио албум.

''Млађан је постао озбиљна конкуренција многим композиторима. С обзиром на то да изузетно цени Цецу, а да све више времена проводи у студију, одлучио је да отпочне сарадњу и с њом. Он већ ради на пројекту који ће јој ускоро представити и верује да ће се његове песме свидети Цеци. Чак је убеђен да ће постати највећи хитови у њеној и те како богатој каријери'', прича извор.



Она прва пришла

Њих двоје су се срели прошле недјеље на промоцији албума Хариса Џиновића, гдје су разговарали о сарадњи.

''Динкић се одушевио кад је угледао певачицу. Она је пришла да се поздрави с њим и са Сашом Милошевићем Маретом, који ради у тандему с Динкићем, а неколико минута касније сви заједно су прешли у други део сале, где им се придружио домаћин Харис са супругом Мелином. С обзиром на то да је Цеца тада журила и да нису имали много времена за разговор, кратко су попричали о могућој сарадњи, па су се договорили да се накнадно чују и поново састану'', прича извор.



Овим поводом позвали су Цецу, која је потврдила сазнања.

''Волела бих да сарађујем с Млађаном. Он је велики професионалац. Изузетно ценим и њега и Марета. Попричали смо мало на Харисовој промоцији и видећемо шта ће бити. Ја сам за сарадњу са свим ауторима који имају лепу песму'', каже Ражнатовићка за Курир.

Политичка пензија

Динкић је био недоступан за питања новинара. Откако је отишао у политичку пензију, Динкић је сарађивао с бројним популарним пјевачима, а иза себе има више од педесет пјесама.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

X

26.12.2017 12:33

ДИНКИЦУ ПИСИ ПЛАТИЦЕ ТИ КОЛИНДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

101 ноћ

26.12.2017 14:28

Ста је добио за узврат ,, од Цеце . Пара врти џе бургија неће . Цеца је иначе Лахка роба ,, врло повољна за нагодбу . Све за лову па и ситан баксис хехе...

ОДГОВОРИТЕ