Постоји шест врста снова

То што се многи људи не сјећају онога што су сањали, не значи да нису сањали. Неки снови су јасни и урежу се у памћење, а други су збуњујући и брзо их заборавимо.

Забава 22.12.2017 | 11:45
Постоји шест врста снова
Обратите пажњу на оно што сте сањали па покушајте то повезати с ониме што вам се догодило прије, а можда и након одређеног сна. Наши снови нам често покушавају нешто рећи, помоћи у рјешавању проблема, најављују будућност...

Постоји шест основних врста снова:

1. Снови који прочишћавају

Сви ми, мање више, имамо емоционалне испаде. Постоје дани и догађаји који нас чине врло емотивнима, и то до те мјере да то почиње дубоко утјецати на нас. Прочишћавајући снови помажу да се из нас избаце лоше емоције, заправо емоционални отпад. Ти снови су углавном катарзичне природе - ослобађању нас и воде духовној равнотежи. Помажу нам да се тијеком емотивних преврата осјећамо лакше, боље, смирују нас...

2. Снови из којих учимо

Такви снови имају моралну лекцију или поруку скривену у њима. Појављују се када смо можда суочени с неком дилемом или нечим другим у нашим животима. Ова врста снова усредоточена је на рјешавање дилеме, одабир правог пута. Понекад је то јасно и очигледно, а понекад је потребно добро размислити која је порука сна.

3. Снови који рјешавају проблеме

Ово су најчудније врсте снова. То су снови који долазе из наше подсвијести, а тамо се и сакупља већина наших свакодневних проблема. Ипак, не успију сви допријети до тог скривеног кута мозга тако да рјешења проблема остају закопана дубоко у подсвијести. Кроз снове излазе из те дубине ума и помажу нам ријешити проблеме које имамо у будном животу. Такви снови су дио живота многих знанственика, па чак и неких познатих.

4. Снови врло интуитивних људи

То су снови пуни слутњи и предвиђања који раде на разини интуиције, а помажу људима код којих је интуиција врло изражена. Такви снови могу вам говорити о догађајима који ће се тек догодити у вашем животу. Ако имамо среће, такви снови би нам могли рећи и како да се спасимо од проблема или напетости које нас очекују.

5. Ови воде на духовно путовање

У овом случају се ради о сновима који се темеље на духовном путу неког човјека. Они нас усмјеравају у покушајима да останемо на квалитетној духовној разини. Ако скренемо с правог пута, ти снови ће нас упозорити на то. Сватко би требао слушати своје снове јер нам они помажу разумјети што је добро за нашу духовност, а што не.

6. Снови због вањских утјецаја

То су снови који се темеље на дневним догађајима. Дијелови нашег свакодневног живота остају у нашем подсвјесном уму и доприносе стварању оваквих снова. Такви снови се могу чинити попут нашег уобичајеног живота, ништа посебно нити спектакуларно. Но, понекад помажу да се неки догађај сагледа из другог кута и тако боље разумије, пишу 24 сата.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар