Партизан их жели, а шта кажу у Казахстану?

О будућности Гоуа и Марковића. . .  Бивши тандем Каирата бира…

Фудбал 21.12.2017 | 23:45
Партизан их жели, а шта кажу у Казахстану?
Партизан има спремну листу жељу за јануарски прелазни рок и довођење појачања која би помогла у наставку сезоне, али би неки од њих зенит форме ипак достигли на лето када црно-беле очекују европске битке.

На тој листи су и имена двојице фудбалера из Казахстана. У питању су нападач Жерар Гоу и нападач Жарко Марковић којима су истекли уговори. Управо то што су слободни играчи их додатно препоручује Партизану, поред играчких квалитета.

Марковић је искусан штопер, раније се дводио у везу са Црвеном звездом, а летос је био мета Партизана који се тада одлучио за Милетића и Митровића. Сада је прича опет актуелна…

“Одлука да напустим Каират није била лака и надам се да ово није био наш последњи сусрет. Провео сам овде дивне године, али после разговора са управом клуба, одлучили смо да је време за растанак”, рекао је Марковић за казахстанске медије.

На помен о интересовању Партизана и избору новог клуба, корпулентни дефанзивац каже:

“Пре свега, желим да проведем време са породицом, одморим се и да паралелно радим на физичкој спреми. Нећу донети одлуку о новом клубу до краја децембра, иако тренутно имам неколико понуда. Од којих клубова, не желим да откривам. До сада ме нису контактирали представници казахастанких клубова, али не бих имао ништа против ако до тога дође с обзиром да сам се лепо уклопио овде и да сам научио језик”.

Што се Жерара Гоуа тиче, робусни нападач је на цени и поред Партизана има још заинтересованих.

“Жерар може да заигра за неки од клубова у рсукој Премијер лиги, који не припадају групи од пет тамошњих, најјачих клубова”, рекао је Гоуов менаџер Алексеј Сафонов.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар