Partizan ih želi, a šta kažu u Kazahstanu?

O budućnosti Goua i Markovića. . .  Bivši tandem Kairata bira…

Fudbal 21.12.2017 | 23:45
Partizan ih želi, a šta kažu u Kazahstanu?
Partizan ima spremnu listu želju za januarski prelazni rok i dovođenje pojačanja koja bi pomogla u nastavku sezone, ali bi neki od njih zenit forme ipak dostigli na leto kada crno-bele očekuju evropske bitke.

Na toj listi su i imena dvojice fudbalera iz Kazahstana. U pitanju su napadač Žerar Gou i napadač Žarko Marković kojima su istekli ugovori. Upravo to što su slobodni igrači ih dodatno preporučuje Partizanu, pored igračkih kvaliteta.

Marković je iskusan štoper, ranije se dvodio u vezu sa Crvenom zvezdom, a letos je bio meta Partizana koji se tada odlučio za Miletića i Mitrovića. Sada je priča opet aktuelna…

“Odluka da napustim Kairat nije bila laka i nadam se da ovo nije bio naš poslednji susret. Proveo sam ovde divne godine, ali posle razgovora sa upravom kluba, odlučili smo da je vreme za rastanak”, rekao je Marković za kazahstanske medije.

Na pomen o interesovanju Partizana i izboru novog kluba, korpulentni defanzivac kaže:

“Pre svega, želim da provedem vreme sa porodicom, odmorim se i da paralelno radim na fizičkoj spremi. Neću doneti odluku o novom klubu do kraja decembra, iako trenutno imam nekoliko ponuda. Od kojih klubova, ne želim da otkrivam. Do sada me nisu kontaktirali predstavnici kazahastankih klubova, ali ne bih imao ništa protiv ako do toga dođe s obzirom da sam se lepo uklopio ovde i da sam naučio jezik”.

Što se Žerara Goua tiče, robusni napadač je na ceni i pored Partizana ima još zainteresovanih.

“Žerar može da zaigra za neki od klubova u rsukoj Premijer ligi, koji ne pripadaju grupi od pet tamošnjih, najjačih klubova”, rekao je Gouov menadžer Aleksej Safonov.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar