Ово су Теријевих идеалних 11, а да нису Челсијевци...

Тери обожава "Ђаволе", зна јачи тим од данашњег Ситија! Џон Тери бирао је идеални тим без играча Челсија чији је био капитен, а у њему се налази чак осморица актуелних или бивших играча Манчестер Јунајтеда.

Фудбал 21.12.2017 | 22:30
Ово су Теријевих идеалних 11, а да нису Челсијевци...
На голу је тренутни голман "Црвених ђавола" Давид де Хеа, одбрамбену четворку чине чак тројица момака из Карингтона Гери Невил, Патрис Евра и Рио Фердинанд, а једини "уљез" је Ливерпулов Џејми Карагер.

Везни ред је такође 3+1 комбинације Олд Трафорда и Енфилда – Пол Сколс, Рајан Гигс, Кристијано Роналдо и Стивен Џерард, док су у нападу Вејн Руни и Тјери Анри, који су заједно постигли скоро 400 голова у Премијер лиги.

Међутим, Тери је дао предност бившем саиграчу Френку Лампарду у односу над Џерарда и Сколса када је у питањуе најбољи централни везиста.

"Мислим да је Сколс био невероватан. Радио је ствари које нисам видео да много других играча може. Али гледајући Лампарда и на тренингу, такође могу да кажем да је био изузетан", рекао је Тери.

Ове сезоне у Премијер лиги доминира Манчестер Сити, али Тери сматра да би Челси из 2005. под вођством Жозеа Муриња победио актуелну генерацију Ђозепа Гвардиле са Етихада.

"Имали смо снагу, моћ, Дидије Дрогба је правио огромну разлику у нападу, да држи лопту, док су са стране пробијали Демијен Даф и Арјен Робен, а Лампард доминирао између шеснаестераца", истакао је некадашњи капитен "плаваца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар