Ovo su Terijevih idealnih 11, a da nisu Čelsijevci...

Teri obožava "Đavole", zna jači tim od današnjeg Sitija! Džon Teri birao je idealni tim bez igrača Čelsija čiji je bio kapiten, a u njemu se nalazi čak osmorica aktuelnih ili bivših igrača Mančester Junajteda.

Fudbal 21.12.2017 | 22:30
Ovo su Terijevih idealnih 11, a da nisu Čelsijevci...
Na golu je trenutni golman "Crvenih đavola" David de Hea, odbrambenu četvorku čine čak trojica momaka iz Karingtona Geri Nevil, Patris Evra i Rio Ferdinand, a jedini "uljez" je Liverpulov Džejmi Karager.

Vezni red je takođe 3+1 kombinacije Old Traforda i Enfilda – Pol Skols, Rajan Gigs, Kristijano Ronaldo i Stiven Džerard, dok su u napadu Vejn Runi i Tjeri Anri, koji su zajedno postigli skoro 400 golova u Premijer ligi.

Međutim, Teri je dao prednost bivšem saigraču Frenku Lampardu u odnosu nad Džerarda i Skolsa kada je u pitanjue najbolji centralni vezista.

"Mislim da je Skols bio neverovatan. Radio je stvari koje nisam video da mnogo drugih igrača može. Ali gledajući Lamparda i na treningu, takođe mogu da kažem da je bio izuzetan", rekao je Teri.

Ove sezone u Premijer ligi dominira Mančester Siti, ali Teri smatra da bi Čelsi iz 2005. pod vođstvom Žozea Murinja pobedio aktuelnu generaciju Đozepa Gvardile sa Etihada.

"Imali smo snagu, moć, Didije Drogba je pravio ogromnu razliku u napadu, da drži loptu, dok su sa strane probijali Demijen Daf i Arjen Roben, a Lampard dominirao između šesnaesteraca", istakao je nekadašnji kapiten "plavaca.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar