"Серена осваја Аус Опен? Не бих се изненадила!"

Светлана Кузњецова тврди да Американка може све, па и да одбрани гренд слем у Мелбурну, само четири и по месеца после порођаја.

Тенис 25.12.2017 | 17:30
"Серена осваја Аус Опен? Не бих се изненадила!"
Светлана Кузњецова веома добро познаје Серену Вилијамс. И док је за многе била шокантна информација да ће Американка бранити титулу на Аустралијан Опену половином јануара, само четири и по месеца након рођења ћерке Алексис Олимпије, Рускињу то није много изненадило.

"Нисам изненађена. Серена је много пута показала својим правим ставом да може да оствари све зацртане циљеве. Много јој помаже то што зна да је много снажнија од њених противница. Она је посебна особа и може да изненади у сваком тренутку", поручила је Кузњецова у разговору за "Спорт Експрес".

Она је рекла да је Серена заиста снажна.

"Плашим се веома мало људи. Али када додирнем Сереним бицепс, помислим: 'Да, стварно је боље да се не борим са њом'", навела је Рускиња која ће због проблема са ручним зглобом пропустити Аустралијан Опен.

Кузњецова, која је освојала УС Опен 2004. и Ролан Гарос 2009. године, поручила је да је Серена кадра да уради све што науми.

"Она је веома јака, али то можете посматрати са различитих страна. Рецимо, невероватно је како се њено тело креће по терену. Никада нећу заборавити како се после паузе вратила на Аустралијан Опен и са бар 15 килограма вишка успела је да тријумфује", навела је Кузњецова, којој је најбољи пласман у каријери било друго место на WТА листи 2007. године.

Аустралијан Опен стартује 15. јануара у Мелбурну, а Серена Вилијамс покушаће да одбрани титулу и освоји 24. гренд слем у каријери.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар