Аца Лукас и Соња поново заједно?

Фолк пјевач Аца Лукас поново живи под истим кровом са Соњом Вуксановић.

Забава 14.12.2017 | 14:03
Аца Лукас и Соња поново заједно?
Иако су били чврсто одлучили да се разведу, пјевач и његова супруга опет се понашају као сретна породица.

Александар Вуксановић је након скандала због Соњине наводне љубавне афере са Марком Јарићем љетос био чврсто одлучио да се разведе од супруге и са њом раскрсти све односе једном засвагда, међутим, након бурног периода и медијског препуцавања, познати супружници су ипак наставили заједнички живот.

''Лукас је већ почетком јесени изгладио односе са Соњом првенствено због кћеркице Викторије, на коју је посебно слаб. У почетку се њихова комуникација сводила на договарање око дјетета, па би он редовно из стана на Вождовцу у којем је након свађе остао сам долазио у кућу на Бежанијској коси, коју је поклонио Соњи да би она у њој живјела са кћеркама Софијом и Викторијом, и то само како би преузео дјевојчицу.

Врло брзо, на инсистирање најмлађе насљеднице, почео је да свраћа и задржава се унутра прво на неколико минута, па онда и дуже, све док једном није остао и да преноћи. Дијете је било сретно, а ни Соња није одољела Ацином шарму и ускоро су поново почели да се понашају као сретна породица'', открива извор близак пару и додаје:

Због кћерке Викторије Аца напустио стан на Вождовцу и пристао да дође у вилу од 700.000 еура коју је на почетку свађе поклонио жени .

''С обзиром на то да су на почетку скандала доспјели и до полиције, те да су касније пресавијали табак, па су завршили и на суду, Аца и Соња не желе поново да доспију у медије, па макар вијести о њима опет биле лијепе. Труде се да све што су успјели да превазиђу остане само између њих двоје. Чак и од пријатеља крију колико су блиски, већ све пребацују на бригу о дјеци и убјеђују све око себе да је због њих боље да буду у што бољем односу'', тврди саговорник, преносе србијански медији.

Иначе, луксузна кућа на Бежанијској коси вриједна 700.000 еура у којој је Лукасова породица поново на окупу и била је предвиђена за њихов заједнички живот, али су бурна дешавања на неколико мјесеци пореметила Ацине планове.

''Њега ни тада није било брига што ће Соња са дјецом живјети у већем луксузу од оног који је остао њему у стану у ком су претходно живјели, јер је њему увијек на првом мјесту била заједничка срећа, па онда све остало'', закључује извор Србијанског телеграфа.

Ове наводе покушали смо да провјеримо и са фолк пјевачем, али до закључења броја он је остао недоступан.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Игор

14.12.2017 14:01

Хахахахахахахахха Србија !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрогирани

14.12.2017 17:56

Wаооооо ,!! Јесу фаце , види се да су ДРОГЕРАШИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ббии

14.12.2017 19:52

Па није господин Јарић изгубио памет да падне на ову жену....Мало медијске прашине не шкоди таман се радило о прљавом вешу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

15.12.2017 04:31

Па ко би ову , ова је прешла црту старлете , ово није старлета , ово је класична ____________ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

15.12.2017 08:04

А фрајера и раскопчане кошуље?! Оно чега се паметан стиди са тим се будала поноси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАО

15.12.2017 09:13

То је на Балкану ВИП. Срамота и Брука