Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno?

Folk pjevač Aca Lukas ponovo živi pod istim krovom sa Sonjom Vuksanović.

Zabava 14.12.2017 | 14:03
Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno?
Iako su bili čvrsto odlučili da se razvedu, pjevač i njegova supruga opet se ponašaju kao sretna porodica.

Aleksandar Vuksanović je nakon skandala zbog Sonjine navodne ljubavne afere sa Markom Jarićem ljetos bio čvrsto odlučio da se razvede od supruge i sa njom raskrsti sve odnose jednom zasvagda, međutim, nakon burnog perioda i medijskog prepucavanja, poznati supružnici su ipak nastavili zajednički život.

''Lukas je već početkom jeseni izgladio odnose sa Sonjom prvenstveno zbog kćerkice Viktorije, na koju je posebno slab. U početku se njihova komunikacija svodila na dogovaranje oko djeteta, pa bi on redovno iz stana na Voždovcu u kojem je nakon svađe ostao sam dolazio u kuću na Bežanijskoj kosi, koju je poklonio Sonji da bi ona u njoj živjela sa kćerkama Sofijom i Viktorijom, i to samo kako bi preuzeo djevojčicu.

Vrlo brzo, na insistiranje najmlađe nasljednice, počeo je da svraća i zadržava se unutra prvo na nekoliko minuta, pa onda i duže, sve dok jednom nije ostao i da prenoći. Dijete je bilo sretno, a ni Sonja nije odoljela Acinom šarmu i uskoro su ponovo počeli da se ponašaju kao sretna porodica'', otkriva izvor blizak paru i dodaje:

Zbog kćerke Viktorije Aca napustio stan na Voždovcu i pristao da dođe u vilu od 700.000 eura koju je na početku svađe poklonio ženi .

''S obzirom na to da su na početku skandala dospjeli i do policije, te da su kasnije presavijali tabak, pa su završili i na sudu, Aca i Sonja ne žele ponovo da dospiju u medije, pa makar vijesti o njima opet bile lijepe. Trude se da sve što su uspjeli da prevaziđu ostane samo između njih dvoje. Čak i od prijatelja kriju koliko su bliski, već sve prebacuju na brigu o djeci i ubjeđuju sve oko sebe da je zbog njih bolje da budu u što boljem odnosu'', tvrdi sagovornik, prenose srbijanski mediji.

Inače, luksuzna kuća na Bežanijskoj kosi vrijedna 700.000 eura u kojoj je Lukasova porodica ponovo na okupu i bila je predviđena za njihov zajednički život, ali su burna dešavanja na nekoliko mjeseci poremetila Acine planove.

''Njega ni tada nije bilo briga što će Sonja sa djecom živjeti u većem luksuzu od onog koji je ostao njemu u stanu u kom su prethodno živjeli, jer je njemu uvijek na prvom mjestu bila zajednička sreća, pa onda sve ostalo'', zaključuje izvor Srbijanskog telegrafa.

Ove navode pokušali smo da provjerimo i sa folk pjevačem, ali do zaključenja broja on je ostao nedostupan.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Igor

14.12.2017 14:01

Hahahahahahahahha Srbija !!!

ODGOVORITE
Name

Drogirani

14.12.2017 17:56

Waooooo ,!! Jesu face , vidi se da su DROGERAŠI.

ODGOVORITE
Name

bbii

14.12.2017 19:52

Pa nije gospodin Jarić izgubio pamet da padne na ovu ženu....Malo medijske prašine ne škodi taman se radilo o prljavom vešu.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

15.12.2017 04:31

Pa ko bi ovu , ova je prešla crtu starlete , ovo nije starleta , ovo je klasična ____________ .

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

15.12.2017 08:04

A frajera i raskopčane košulje?! Ono čega se pametan stidi sa tim se budala ponosi.

ODGOVORITE
Name

JAO

15.12.2017 09:13

To je na Balkanu VIP. Sramota i Bruka