Бивши супружници тајно у Београду

Кошаркаш и топ-модел долетјели су јуче у цик зоре из Њујорка. Да не би привлачили пажњу, први је царинску зону прошао спортиста, а петнаестак минута касније зграду је напустила и славна бразилска манекенка.

Забава 14.12.2017 | 07:31
Бивши супружници тајно у Београду
Марко Јарић допутовао је јуче тајно са бившом женом Адријаном Лимом у Београд, ексклузивно сазнаје Курир.

Прослављени кошаркаш и „Викторијин анђео“ на аеродром „Никола Тесла“ слетили су око пет сати ујутро из Њујорка. Спортиста и манекенка нису желиели да упадају у очи, па су одвојено изашли из авиона. Након што је прошао пасошку контролу, први је царинску зону напустио Јарић с кофером, а петнаестак минута након њега аеродром је напустила и Лима.



''Био сам заједно са Марком и Адријаном на лету из Њујорка за Београд. Они су седели у бизнис класи, са бившом женом Душка Шарића Светланом Димитрић, а ја сам био у економској класи. На лету је била и певачица Ивана Јордан. Јарић и Лима су седели заједно, али су одвојено напустили авион. Били су без ћерки Валентине (7) и Сијене (4)'', каже извор.

Он каже да су се њих двоје све вријеме правили да се не познају јер нису хтели да буду откривени.

''Адријана је била без шминке и готово непрепознатљива. На глави је имала велики шешир и наочаре, док је Марко такође имао наочаре и качкет. Чуо сам да су помињали неке папире, да треба нешто у Београду да регулишу у веи са децом и да ће се она кратко задржати у Србији. Ретко ко је обраћао пажњу на Марка јер је било баш рано'', каже саговорник који је инсистирао на анонимности.



Штавише, он каже да су њих двоје, како би остали непримјећени, отишли различитим возилима с аеродрома.

''Марко је узео рентакар, а по Лиму је дошао неки дечко. Претпостављам да је манекенка одсела у хотелу, будући да су се растали након изласка с аеродрома'', завршава он.

Лима и Марко растали су се прије три и по године, али су након развода остали у добрим односима и често се виђају.

Покушали смо да добијемо коментар од Јарића, али је његов број телефона познат редакцији остао недоступан.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

баба станија

14.12.2017 13:28

Није ти ни требала од оволико српских љепотица. Свако насе село има пет љепотица, куцаница, цеститих Српкиња. Е возајте се тајно.

ОДГОВОРИТЕ