Послије Теа, Клиперси остали и без Грифина?!

Лос Анђелес Клиперсе тера велики малер ове сезоне, после Патрика Беверлија и Милоша Теодосића можда су на дужи период остали и без Блејка Грифина.  Нови проблем Клиперса: Грифину страдало колено! После Милоша Теодосића и Патрика Беверлија, још један стартер Ел-Ел Клиперса доживео је потенцијално веома тешку повреду.

Кошарка 28.11.2017 | 14:30
Послије Теа, Клиперси остали и без Грифина?!
Грифин је повредио колену у градском дербију са Лејкерсима протекле ноћи, а повреда на први поглед изгледа више него озбиљно.

Ол-стар крилни играч се повредио у четвртом периоду након што му је саиграч Остин Риверс пао на колено док су се борили за лопту у рекету са Лонзом Болом.

Грифин је морао да напусти паркет Стејлпс центра, а до тог момента имао је 26 поена (9/21 из игре), 11 скокова и шест асистенција.

"Није изгледало добро. Али морамо да сачекамо и видимо", рекао је после меча тренер Клиперса Док Риверс.

Клиперси су десети на Западу са скором 8-11.

Лос Анђелес Клиперси ове сезоне дефинитивно немају среће.

Тренер Док Риверс принуђен је практично од првог дана сезоне да комбинује поставу и да "крпи" одсуство повређених, којих је заиста све више.

Милош Теодосић (упала тетиве), Данило Галинари (глутеус), Патрик Беверли (колено)...

Од ноћи између понедељка и уторка, тај списак дужи је за име Блејка Грифина, који је доживео повреду којој се и даље не зна тежина!

Крилном центру Клиперса на ногу је болно пао саиграч, Остин Риверс... Погледајте.



Лекарски тим Клиперса није после утакмице изнео детаљну информацију о тежини повреде.

"Надам се да је само истегнуће. Надам се да је само то, јер ће у том случају пропустити утакмицу или две. Надам се да није ништа теже од тога. Последње што нам је потребно је да нам недостаје тај момак", рекао је Риверс после утакмице.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар