Poslije Tea, Klipersi ostali i bez Grifina?!

Los Anđeles Kliperse tera veliki maler ove sezone, posle Patrika Beverlija i Miloša Teodosića možda su na duži period ostali i bez Blejka Grifina.  Novi problem Klipersa: Grifinu stradalo koleno! Posle Miloša Teodosića i Patrika Beverlija, još jedan starter El-El Klipersa doživeo je potencijalno veoma tešku povredu.

Košarka 28.11.2017 | 14:30
Poslije Tea, Klipersi ostali i bez Grifina?!
Grifin je povredio kolenu u gradskom derbiju sa Lejkersima protekle noći, a povreda na prvi pogled izgleda više nego ozbiljno.

Ol-star krilni igrač se povredio u četvrtom periodu nakon što mu je saigrač Ostin Rivers pao na koleno dok su se borili za loptu u reketu sa Lonzom Bolom.

Grifin je morao da napusti parket Stejlps centra, a do tog momenta imao je 26 poena (9/21 iz igre), 11 skokova i šest asistencija.

"Nije izgledalo dobro. Ali moramo da sačekamo i vidimo", rekao je posle meča trener Klipersa Dok Rivers.

Klipersi su deseti na Zapadu sa skorom 8-11.

Los Anđeles Klipersi ove sezone definitivno nemaju sreće.

Trener Dok Rivers prinuđen je praktično od prvog dana sezone da kombinuje postavu i da "krpi" odsustvo povređenih, kojih je zaista sve više.

Miloš Teodosić (upala tetive), Danilo Galinari (gluteus), Patrik Beverli (koleno)...

Od noći između ponedeljka i utorka, taj spisak duži je za ime Blejka Grifina, koji je doživeo povredu kojoj se i dalje ne zna težina!

Krilnom centru Klipersa na nogu je bolno pao saigrač, Ostin Rivers... Pogledajte.



Lekarski tim Klipersa nije posle utakmice izneo detaljnu informaciju o težini povrede.

"Nadam se da je samo istegnuće. Nadam se da je samo to, jer će u tom slučaju propustiti utakmicu ili dve. Nadam se da nije ništa teže od toga. Poslednje što nam je potrebno je da nam nedostaje taj momak", rekao je Rivers posle utakmice.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar