Мркоњићанин, Тодоровић: Дио сам породице, хвала вам!

Репрезентативац Србије Дејан Тодоровић рекао је после победе над Грузијом да играње за национални тим много значи.

Кошарка 28.11.2017 | 17:15
Мркоњићанин, Тодоровић: Дио сам породице, хвала вам!
"Орлови" су у другом колу квалификација за Светско првенство савладали Грузине са 105:87.

"Сигурно да нам је драго што смо добили ову другу утакмицу. Расположење у екипи је много боље и углавном су то све позитивни утисци. Играли смо солидно, у првом полувремену смо имали дефанзивних проблема, где нам је фалила комуникација. У току треће и четврте четвртине мислим да смо то урадили много боље", рекао је Тодоровић после меча.

Кошаркаш Билбаа истакао је да је презадовољан својим партијама и захвалан је што је део ове породице.

"Наравно, презадовољан сам и драго ми је што сам био део ове породице, заиста сам захвалан и другарима и саиграчима", казао је Тодоровић, а потом је рекао колико му значи сарадња са Ђорђевићем:

"Нисам баш толико млад играч, али сигурно да младима играчима значи доста радити са Ђорђевићем и то је велики плус. Стварно је велико задовољство имати сарадњу са њим".

Тодоровић је познат по атрактивним закуцавањима, а како није имао прилику да то покаже у ове две утакмице, рекао је ће бити прилике и за то.

"Захвалио бих се навијачима и не само ја, већ сви ми. Дошли су у великом броју и кад смо одиграли дефанзивно боље осетила се та енергија и имам речи хвале за њих", рекао је Тодоровић.

Играчи доста путују код ових репрезентативних обавеза, али према речима Дејана, играње за своју државу може само помоћи играчима у наставк усезоне.

"Значи много када играте за своју државу. Овим утакмицама не губимо такмичарски ритам и ово играње за тим нам само може значити", закључио је Тодоровић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар