Mrkonjićanin, Todorović: Dio sam porodice, hvala vam!

Reprezentativac Srbije Dejan Todorović rekao je posle pobede nad Gruzijom da igranje za nacionalni tim mnogo znači.

Košarka 28.11.2017 | 17:15
Mrkonjićanin, Todorović: Dio sam porodice, hvala vam!
"Orlovi" su u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo savladali Gruzine sa 105:87.

"Sigurno da nam je drago što smo dobili ovu drugu utakmicu. Raspoloženje u ekipi je mnogo bolje i uglavnom su to sve pozitivni utisci. Igrali smo solidno, u prvom poluvremenu smo imali defanzivnih problema, gde nam je falila komunikacija. U toku treće i četvrte četvrtine mislim da smo to uradili mnogo bolje", rekao je Todorović posle meča.

Košarkaš Bilbaa istakao je da je prezadovoljan svojim partijama i zahvalan je što je deo ove porodice.

"Naravno, prezadovoljan sam i drago mi je što sam bio deo ove porodice, zaista sam zahvalan i drugarima i saigračima", kazao je Todorović, a potom je rekao koliko mu znači saradnja sa Đorđevićem:

"Nisam baš toliko mlad igrač, ali sigurno da mladima igračima znači dosta raditi sa Đorđevićem i to je veliki plus. Stvarno je veliko zadovoljstvo imati saradnju sa njim".

Todorović je poznat po atraktivnim zakucavanjima, a kako nije imao priliku da to pokaže u ove dve utakmice, rekao je će biti prilike i za to.

"Zahvalio bih se navijačima i ne samo ja, već svi mi. Došli su u velikom broju i kad smo odigrali defanzivno bolje osetila se ta energija i imam reči hvale za njih", rekao je Todorović.

Igrači dosta putuju kod ovih reprezentativnih obaveza, ali prema rečima Dejana, igranje za svoju državu može samo pomoći igračima u nastavk usezone.

"Znači mnogo kada igrate za svoju državu. Ovim utakmicama ne gubimo takmičarski ritam i ovo igranje za tim nam samo može značiti", zaključio je Todorović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar