Отишла у кревет са пјевачем

Ћерка Милана Топаловића константо интригира јавност. Ипак, ово што је сада испливало, ће се вероватно допасти многим мушкарцима, али не и њеном тати.

Забава 13.11.2017 | 15:49
Отишла у кревет са пјевачем
Након што је ставила тачку на однос са пјевачем Слободаном Васићем, а потом и пребродила крах те љубави коју су пратиле, како су својевремено медији писали и физички обрачуни, ова млада дама решила је да стави тачку на бројне спекулације о њеном животу , те је без устезање ријешила се позабави професионалим изазовима, па је тако прихватила позив да учествује у новом споту „Дијаманти бенда“ .

- Одлично смо се разумјели и сарадња је прошла и више него одлично. Експлицитне сцене, не бих коментарисала у тренутку када смо са свих страна затрпани истим, а ово је наравно било све у складу са пјесмом, те сам до краја морала да тражени задатак и обавим – рекла је Хелена.



Иначе, медији су писали о Хеленином извајаном тијелу, али и о томе како је оскудно обучена током снимања провокатвиним покретима изазивала пјевача поменутог бенда Младена.

Сада када је спот угледао свјеслост дана, нема сумње да ће млада Хелена добити још неки ангажман.



(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Анте

13.11.2017 16:21

Кад би дала 100 евра размислио би.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моми

13.11.2017 16:56

Тукетина права...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки порниц али..

13.11.2017 22:54

Добро урадјено. Мени се допада иако сам старија генерација. Неце нико да слуса без секса.Није то Нада Мамула и Омер безе. Њу нико није гледао него су сви слусали.

ОДГОВОРИТЕ