Otišla u krevet sa pjevačem

Ćerka Milana Topalovića konstanto intrigira javnost. Ipak, ovo što je sada isplivalo, će se verovatno dopasti mnogim muškarcima, ali ne i njenom tati.

Zabava 13.11.2017 | 15:49
Otišla u krevet sa pjevačem
Nakon što je stavila tačku na odnos sa pjevačem Slobodanom Vasićem, a potom i prebrodila krah te ljubavi koju su pratile, kako su svojevremeno mediji pisali i fizički obračuni, ova mlada dama rešila je da stavi tačku na brojne spekulacije o njenom životu , te je bez ustezanje riješila se pozabavi profesionalim izazovima, pa je tako prihvatila poziv da učestvuje u novom spotu „Dijamanti benda“ .

- Odlično smo se razumjeli i saradnja je prošla i više nego odlično. Eksplicitne scene, ne bih komentarisala u trenutku kada smo sa svih strana zatrpani istim, a ovo je naravno bilo sve u skladu sa pjesmom, te sam do kraja morala da traženi zadatak i obavim – rekla je Helena.



Inače, mediji su pisali o Heleninom izvajanom tijelu, ali i o tome kako je oskudno obučena tokom snimanja provokatvinim pokretima izazivala pjevača pomenutog benda Mladena.

Sada kada je spot ugledao svjeslost dana, nema sumnje da će mlada Helena dobiti još neki angažman.



(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ante

13.11.2017 16:21

Kad bi dala 100 evra razmislio bi.

ODGOVORITE
Name

Momi

13.11.2017 16:56

Tuketina prava...

ODGOVORITE
Name

Laki pornic ali..

13.11.2017 22:54

Dobro uradjeno. Meni se dopada iako sam starija generacija. Nece niko da slusa bez seksa.Nije to Nada Mamula i Omer beze. Nju niko nije gledao nego su svi slusali.

ODGOVORITE