Северина Којић у проводу без мужа

Изгледа да је Северина Којић решила мало да се одмори од брачног живота, па је у петак увече у провод отишла без супруга Игора. Наиме, она се целу ноћ проводила на наступу Александре Пријовић.

Забава 12.11.2017 | 09:22
Северина Којић у проводу без мужа
- Многи су се изненадили када су видели да је Северина дошла без супруга, али њој то није представљало проблем. Она је ђускала уз све Александрине песме и наздравља са друштвом које је било око ње. Севка није тражила ниједну песму да јој Александра посебно отпева. Била је смештена у једном од сепареа, а друштво јој је, између осталих, правио Филип Живојиновић - каже нам извор који се нашао на лицу места, и додаје:



- Сви су били весели и пило се баш доста. Северина је остала до касно у ноћ, а када је Александра направила паузу, придружила се хрватској певачици. Њих две су ћаскале неколико минута, а затим се Пријовићева вратила на бину. Цех који је направљен у сепареу у ком је седела Северина је био око 1.000 евра, а цео рачун је платио Филип Живојиновић. Иначе, Северина је била у сепареу који није био толико видљив, па остали гости који су били у клубу нису могли да је виде - каже наш извор.



Да је Северина заиста била на Александрином наступу, показала је млађа певачица која је на друштвене мреже објавила слику са колегиницом и написала: “Моја драга Северина”.

Како даље сазнајемо, Александра је била веома срећна што је Северина дошла на њен наступ.

Пријовићева је на наступу блистала у белој дугој хаљини са шлицевима са стране, те су сви гледали у њене ноге, а певачица је имала проблем да јој не севне и испод хаљине. Међутим, то се до краја наступа није десило.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Уф,

12.11.2017 09:02

стара баберина ,зели свугде да се мота' нека се погледа у спиглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како

12.11.2017 10:49

Стар кока мозда је добра Супа?