Severina Kojić u provodu bez muža

Izgleda da je Severina Kojić rešila malo da se odmori od bračnog života, pa je u petak uveče u provod otišla bez supruga Igora. Naime, ona se celu noć provodila na nastupu Aleksandre Prijović.

Zabava 12.11.2017 | 09:22
Severina Kojić u provodu bez muža
- Mnogi su se iznenadili kada su videli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je đuskala uz sve Aleksandrine pesme i nazdravlja sa društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pesmu da joj Aleksandra posebno otpeva. Bila je smeštena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović - kaže nam izvor koji se našao na licu mesta, i dodaje:



- Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pevačici. Njih dve su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijovićeva vratila na binu. Ceh koji je napravljen u separeu u kom je sedela Severina je bio oko 1.000 evra, a ceo račun je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu mogli da je vide - kaže naš izvor.



Da je Severina zaista bila na Aleksandrinom nastupu, pokazala je mlađa pevačica koja je na društvene mreže objavila sliku sa koleginicom i napisala: “Moja draga Severina”.

Kako dalje saznajemo, Aleksandra je bila veoma srećna što je Severina došla na njen nastup.

Prijovićeva je na nastupu blistala u beloj dugoj haljini sa šlicevima sa strane, te su svi gledali u njene noge, a pevačica je imala problem da joj ne sevne i ispod haljine. Međutim, to se do kraja nastupa nije desilo.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Uf,

12.11.2017 09:02

stara baberina ,zeli svugde da se mota' neka se pogleda u spiglu.

ODGOVORITE
Name

kako

12.11.2017 10:49

Star koka mozda je dobra Supa?