Славољуб Муслин о клупи БиХ: Плата није проблем!

Славољуб Муслин је говорио о плати на клупи "Змајева", Емиру Спахићу, Миралему Пјанићу. . .

Фудбал 08.11.2017 | 17:15
Славољуб Муслин о клупи БиХ: Плата није проблем!
Човек који је одвео "орлове" на прво велико такмичење после осам сушних година, а након пласмана на Светско првенство добио отказ или, како се званично наводи, споразумно раскинуо сарадњу са српском "кућом фудбала" у последјих неколико дана је постао кандидат да наследи Мехмеда Баждаревића на клупи "Змајева".

Славољуб Муслин је упркос успешно окончаним квалификацијама изгубио поверење челних људи ФСС.

"Шта да кажем, ствари су сјајно функционисале док председник ФСС Славиша Кокеза није одлучио да промени неке. Нисам пристао на то и зато смо се разишли", почео је разговор за Дневни Аваз Слављуб Муслин.

Муслин је већ раније дао до знања да није имао директне контакте са челницима ФС БиХ, али и да је отворен за разговоре.

Уколико би добио шансу да води "Змајеве", Муслин би имао максималну плату од 30.000 конвертибилних марака, што је горња граница коју је поставио ФС БиХ.

"Па, ни у Србији нисам имао пуно већу плату, тако да што се тога тиче, није никакав проблем. Новац је, наравно, свакоме на првом месту, али не желим причати о условима док не седнем са надлежнима. Опет кажем, ако ме позову, радо ћу се одазвати и рећи шта мислим".

Муслин противкандидат Осиму за клупу БиХ!

Српски стручњак сматра да у БиХ постоји потенцијал и да је штета што "Змајеви" неће бити у Русији.

"Имате сјајне играче. Миралем Пјанић, Един Џеко... све су то врхунски играчи који би били стандардни у било којој селекцији света", закључио је у разговору за Дневни Аваз Славољуб Муслин.

"Уз Видића и Ивановића, Спахић је најбољи играч којег сам тренирао. Сарађивали смо у московској Локомотиви. Емир је сјајан човек, лидер, вођа и ауторитет. Као играч је био јако захвалан, играо је као штопер, десни бек и задњи везни. Мислим да он може играти још неколико сезона".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар