Slavoljub Muslin o klupi BiH: Plata nije problem!

Slavoljub Muslin je govorio o plati na klupi "Zmajeva", Emiru Spahiću, Miralemu Pjaniću. . .

Fudbal 08.11.2017 | 17:15
Slavoljub Muslin o klupi BiH: Plata nije problem!
Čovek koji je odveo "orlove" na prvo veliko takmičenje posle osam sušnih godina, a nakon plasmana na Svetsko prvenstvo dobio otkaz ili, kako se zvanično navodi, sporazumno raskinuo saradnju sa srpskom "kućom fudbala" u posledjih nekoliko dana je postao kandidat da nasledi Mehmeda Baždarevića na klupi "Zmajeva".

Slavoljub Muslin je uprkos uspešno okončanim kvalifikacijama izgubio poverenje čelnih ljudi FSS.

"Šta da kažem, stvari su sjajno funkcionisale dok predsednik FSS Slaviša Kokeza nije odlučio da promeni neke. Nisam pristao na to i zato smo se razišli", počeo je razgovor za Dnevni Avaz Slavljub Muslin.

Muslin je već ranije dao do znanja da nije imao direktne kontakte sa čelnicima FS BiH, ali i da je otvoren za razgovore.

Ukoliko bi dobio šansu da vodi "Zmajeve", Muslin bi imao maksimalnu platu od 30.000 konvertibilnih maraka, što je gornja granica koju je postavio FS BiH.

"Pa, ni u Srbiji nisam imao puno veću platu, tako da što se toga tiče, nije nikakav problem. Novac je, naravno, svakome na prvom mestu, ali ne želim pričati o uslovima dok ne sednem sa nadležnima. Opet kažem, ako me pozovu, rado ću se odazvati i reći šta mislim".

Muslin protivkandidat Osimu za klupu BiH!

Srpski stručnjak smatra da u BiH postoji potencijal i da je šteta što "Zmajevi" neće biti u Rusiji.

"Imate sjajne igrače. Miralem Pjanić, Edin Džeko... sve su to vrhunski igrači koji bi bili standardni u bilo kojoj selekciji sveta", zaključio je u razgovoru za Dnevni Avaz Slavoljub Muslin.

"Uz Vidića i Ivanovića, Spahić je najbolji igrač kojeg sam trenirao. Sarađivali smo u moskovskoj Lokomotivi. Emir je sjajan čovek, lider, vođa i autoritet. Kao igrač je bio jako zahvalan, igrao je kao štoper, desni bek i zadnji vezni. Mislim da on može igrati još nekoliko sezona".

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar