Завела је Брегу, Чолу, Ал Паћина ...

Дијана Нивен Бећиревић била је најпознатија старлета бивше Југославије. Прославила се након што се обнажена сликала за "Старт", а на њезину љепоту и сексипил пале су многе југославенске, али и свјетске фаце.

Регион 22.10.2017 | 10:35
Завела је Брегу, Чолу, Ал Паћина ...
Каријеру модела започела је крајем 70-тих. Снимила је неколико реклама и красила насловницу "Старта" 1976. и "Плаyбоyа" 1981. године. Само три године касније одлази у Италију, а након успјешне манекенске каријере окреће се новинарству.

Радила је као новинарка двије године на талијанској телевизији РАИ, интервјуирала је папу Ивана Павла ИИ, дружила се с папом Бенедиктом XВИ, два дана прије смрти интервјуирала је Аyртона Сенну, а на попис њених љубавника смјестили су се Горан Бреговић, Здравко Чолић, Мицк Јаггер, Ал Пацино и многи други славни мушкарци.

Када је коментарисала дружење с Ал Пацином, изјавила је да је био превише престрашен папараззима те да од њега никако није могла направити мушкарца, као што ни он од ње није могао направити жену. Разишли су се због његовог огромног ега.

Дијана је и данас мачка и по, чему свједоче и фотке које поставља на Инстаграму. Бивша старлета и глумица издала је и књигу о свом животу, а прошле године ју је представила у Загребу.



(индеx.хр)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цлифф,Сарсјево

22.10.2017 21:43

Имала је све сто је мало која имала...и дан данас се сјецам Дикy богиње а и није била скупа,алал јој сваки марак сесир за незаборавне ноци...

ОДГОВОРИТЕ