ЛЕ - Играчи Звезде: Показали смо да можемо са свима!

"Можемо да будемо поносни, добро смо одиграли и борили се, али нисмо имали довољно искуства", поручио је Мичел Доналд након пораза од Арсенала (0:1).  Доналд: Заслужили више! Ле Талек: Мислио сам офсајд! Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд поносан је на своју екипу и да сматра да су црвено-бели заслужили више у мечу против Арсенала.

Фудбал 20.10.2017 | 10:00
ЛЕ - Играчи Звезде: Показали смо да можемо са свима!
Звезда је била на прагу бода против Арсенала, неколико пута је била и близу гола, али на крају су "тобџије" феноменалним голом Оливијеа Жируа дошли до победоносног поготка (0:1).

Без обзира на резултат - нема очајавања код играча Црвене звезде који су ове вечери на пуном "Митићу" показали добар фудбал, али још једном потврдили да им недостаје искуство из великих европских утакмица.

"Моземо да будемо поносни, добро смо одиграли и борили се, али нисмо имали довољно искуства. Нисмо заслужили да изгубимо. Борићемо се и у Лондону, показали смо већ да можемо са сваким да се носимо", казао је Доналд који није желео да прича о црвеном картону Родића.

Фантастична атмосфера носила је играче.

"Атмосфера је била фантастична, мислио сам да сам се до сада навикао на Делије, али опет су ме изненадили", казао је капитен Звезде.

Сличног мишљења био је и Дамијен ле Талек који био веома љут након поготка Арсенала, када су играчи Звезде сигнализирали офсајд, а и он је признао да је после на снимку видео да је Волкот ипак био у регуларној позицији.

"Играли смо добро, али нисмо имали среће да дамо гол. Чех је потврдио да је сјајан голман... Показали смо да можемо да играмо и са тимовима попут Арсенала, који је међу најбољима у Европи", поручио је Звездин штопер који је на питање да ли Звезда моће да победи у Лондону одговорио:

"Пробаћемо".

У последњих пола сата променио је партнера у одбрани пошто је Савић изашао због повреде.

"Тешко је увек када промените штопера, али Бабиц је добро одиграо", навео је Ле Талек који је додао да га је више пореметио црвени картон Милана Родића: "Видео сам да њихов играч има модрицу испод ока, показао ми је, тако да вероватно јесте било за жути".

Милан Борјан је такође бурно реаговао код гола Арсенала траживши офсајд...

"Мислио сам да је офсајд, али после сам видео на снимку да није. Гол је свакако био права мајсторија и нисам могао боље да реагујем".

Он је поновио да Звезда иде на победу и на Емирејтсу.

"Одиграли смо феноменално и баш штета што смо изгубили. Показали смо карактер и ко је Црвена звезда, морамо само да наставимо тако. Ја верујем у ову екипу и стручни штаб. Ми сваку утакмицу идемо на победу, тако ћемо и у Лондону, па ћемо видети шта ће бити".

Звезда је на четири бода из три меча, колико има и БАТЕ Борисов.

"И даље смо у игри, свашта може да се деси".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар