Куман неће клупу Холандије!

Искусни стручњак одбацио било какву везу са упражњеним селекторским местом, јер пролази кроз тешке тренутке на клупи Карамела.

Фудбал 16.10.2017 | 08:00
Куман неће клупу Холандије!
Холандија је остала без пласмана на Светско првенство у Русији, па је самим тим и Дик Адвокат завршио своју епизоду на клупи националног тима. Тамошња јавност кренула са лицитирањем око новог селектора, а један стратега који се редовно помињу у оваквим случајевима је тренер Евертона Роналд Куман.

Ипак, искусни стручњак је одбацио било какву везу са упражњеним местом, јер пролази кроз тешке тренутке на клупи Карамела.

„Нисам изненађен што сам међу кандидатима, јер се моје име помињало и претходних година. Ипак, ја сам менаџер Евертона и то ми је најважније. Ништа друго. Сада такве приче нису реалне јер имам доста посла са Евертоном”, рекао је Куман.

Холандија је пропустила два велика такмичења, што је недопустиво за репрезентацију таквог реномеа.

„Изгубили смо квалитет у Холандији. Ми сада немамо истински најбоље европске играће. Арјен Робен је био последњи међу њима, али он је завршио репрезентативну каријеру. Имамо добре таленте, али они превише брзо напуштају земљу и то се мора променити. Морамо да променимо ствари по узору на Белгију и Немачку, али ћемо се вратити, јер смо увек имали добре играче“, рекао је Куман.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар