Kuman neće klupu Holandije!

Iskusni stručnjak odbacio bilo kakvu vezu sa upražnjenim selektorskim mestom, jer prolazi kroz teške trenutke na klupi Karamela.

Fudbal 16.10.2017 | 08:00
Kuman neće klupu Holandije!
Holandija je ostala bez plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pa je samim tim i Dik Advokat završio svoju epizodu na klupi nacionalnog tima. Tamošnja javnost krenula sa licitiranjem oko novog selektora, a jedan stratega koji se redovno pominju u ovakvim slučajevima je trener Evertona Ronald Kuman.

Ipak, iskusni stručnjak je odbacio bilo kakvu vezu sa upražnjenim mestom, jer prolazi kroz teške trenutke na klupi Karamela.

„Nisam iznenađen što sam među kandidatima, jer se moje ime pominjalo i prethodnih godina. Ipak, ja sam menadžer Evertona i to mi je najvažnije. Ništa drugo. Sada takve priče nisu realne jer imam dosta posla sa Evertonom”, rekao je Kuman.

Holandija je propustila dva velika takmičenja, što je nedopustivo za reprezentaciju takvog renomea.

„Izgubili smo kvalitet u Holandiji. Mi sada nemamo istinski najbolje evropske igraće. Arjen Roben je bio poslednji među njima, ali on je završio reprezentativnu karijeru. Imamo dobre talente, ali oni previše brzo napuštaju zemlju i to se mora promeniti. Moramo da promenimo stvari po uzoru na Belgiju i Nemačku, ali ćemo se vratiti, jer smo uvek imali dobre igrače“, rekao je Kuman.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar