У понедјељак - меч за историју

Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин изјавио је да су на почетку квалификација сви у екипи прижељкивали да меч са Грузијом буде одлучујући.

Србија 08.10.2017 | 21:05
У понедјељак - меч за историју
"Ово смо желели, свесни смо шта нас чека, моменат је историјски, момци знају шта их чека, знају колико им значи пласман на Мундијал. Знам да ће дати све од себе и не сумњам да ће победити Грузију", рекао је Муслин.

Према његовим речима екипа нема разлога да много размишља о пропуштеној шанси у Бечу и да је најважније да, за разлику од Велса и Ирске, сама одлучује о својој судбини.

"Било је нервозе, због значаја и великог броја наших навијача, али нисмо зато изгубили, него јер нисмо били на нашем нивоу и јер су они били бољи. Сада нас чека Грузија, то је једна непредвидива репрезентација коју нико у групи није два пута победио и надам се да ћемо ми то први урадити".

Српски фудбалер Немања Матића позвао је навијаче да напуне Маракану у последњем квалификационом мечу.

“Користим прилику да позовем све наше навијаце, чуо сам да продаја карата не иде како су сви очекивали, иако је можда ово најважнија утакмица откако смо самостални, волео бих да у понедељак напунимо стадион и да се сви заједно радујемо. Може много тога да одлучи утакмица да нас фудбал иде напред“, рекао је фудбалер Манчестер Јунајтеда.

Утакмица последњег кола Групе Д квалификација између Србије и Русије играће се у понедељак од 20.45 на стадиону "Рајко Митић".

(Б92)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Аустрија

08.10.2017 19:32

Не дизите тензије стално.Све за историју.Изгубили су од јуниора Аустрије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.10.2017 19:51

Назалост,гледао сам тај мец,јад и цемер....!!

Name

Јоде

08.10.2017 19:55

Боље је да се не пласирају на свјетско, јер са оваким саставом це се обрукати.Срби никад срцем не играју за репрезентацију, то је највеци проблем.Муслина треба најурити и ако се пласирају.Треба довести струцњака који це вецу пазњу посветити младјим фудбалерима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грохотом се смијем

08.10.2017 20:57

Чуј историјска , јад и чемер .

Name

Дусан

08.10.2017 20:01

Надам се празној маракани. Оне шетаче по терену гледати. Како их није срамота. Побиједио их Б тим аустрије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

08.10.2017 20:06

Ови наши појма немају. Зрели су за старачког дома на челу са Муслином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

09.10.2017 07:41

Њима је са Грузијом теска утакмица, а ста их тек цека ако продју, осрамотили су и себе и навијаце у Аустрији и зато их треба казнити, нетреба их ици уопсте гледати.

ОДГОВОРИТЕ