Милојевић: Мој сан? Савремена Црвена звезда!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да очекује квалитетну утакмицу против Војводине и истакао да гледа само свој тим.

Фудбал 24.09.2017 | 11:00
Милојевић: Мој сан? Савремена Црвена звезда!
"Играмо дерби са Војводином, са екипом која прави одличне резултате без обзира на унутрашње проблеме. Како видимо, то се не одражава на терен. Сама реч 'дерби' значи много, тако смо се припремали за ову утакмицу. Очекујем добру и квалитетну утакмицу", рекао је Милојевић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Звезде сутра дочекују Војводину у дербију 11. кола Супер лиге Србије. Црвено-бели су први на табели домаћег шампионата са 25 бодова, док Војводина има три бода мање, али и утакмицу више. 

Екипа Владана Милојевића има пет бодова предности у односу на највећег ривала, Партизан. 

"Искрен да будем, а не желим да звучим препотентно, мени је у овом тренутку најбитнији мој тим. Ми гледамо своја посла. Да радимо, да напредујемо, да растемо, да исправљамо, само о томе размишљам. Свако гледа себе", рекао је Милојевић. 

"У овом тренутку се не радујемо нешто претерано свему томе. Ја желим да моји играчи играју, да се труде, да задрже овај ниво квалитета и дисциплине. Дуго је првенство, на крају се повлачи црта и тада можемо да причамо о томе", додао је тренер Звезде.

Звезда је од почетка сезоне, у девет одиграних кола, примила само један гол.

"То је продукт нечега што смо радили од почетка... Стварно сам задовољан што су играчи од почетка прихватили начин и стил како и шта хоћемо да радимо. Много пута сам о томе причао, мени је јако битна дисциплина у игри, да свако зна шта треба да ради", рекао је Милојевић.

"Мој сан је да Звезда игра савремени фудбал, као што се игра свуда у Европи. Не може више у фудбалу да се гледа 'ми смо нападачи, они су одбрамбени'. Шпицеви играју невероватну одбрану, као и што штопери сјајни нападачи", додао је тренер Звезде.

Утакмица измедју Звезде и Војводине игра се данас од 17.00 на стадиону "Рајко Митић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар