Мелина направила прави "бум"

Креаторка и супруга певача Хариса Џиновића годинама ради хаљине које одушевљавају светски познате лепотице, а сада је проговорила о великом успеху.

Забава 16.09.2017 | 08:29
Мелина направила прави "бум"
Мелина Џиновић свесна је да је успела у модном свету, а за Хелло прокоментарисала колико јој значи што њене моделе носе Џенифер Лопез, Бритни Спирс и многе друге звезде.

- Посла је превише, али сам пресрећна. Трудим се да све постигнем, да задовољим тржиште, а увелико припремам и нову колекцију. За сада ми иде добро - одушевљено је рекла жена фолк певача.

То што се дешава у Холивуду заиста је невероватно. Нисам имала велика очекивања, а испоставило се да смо направили прави бум. Свакако да ми импонује када једна од највећих модних икона данашњице, што Џенифер Лопез свакако јесте, изнова бира хаљине и добија сјајне критике - рекла је Мелина.

- Не правим велике планове. Пратим како се ситуација развија и дајем максимум - закључила је Харисова драга.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бансхее

16.09.2017 07:33

Данас је бас тешко/ лако бити креатор. Као и сликар. Погледајте средњи вијек, да видите праву умјетност. У оно доба, без комуникације као данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

17.09.2017 09:23

Цигани лете у небо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брад Питт

17.09.2017 19:53

Носио бих и ја креације дотичне уколико би ми на рачун уплатила измедју 50 и 100 хиљада Долара, као што плаћа и поменутим личностима у овом тексту.

ОДГОВОРИТЕ