Melina napravila pravi "bum"

Kreatorka i supruga pevača Harisa Džinovića godinama radi haljine koje oduševljavaju svetski poznate lepotice, a sada je progovorila o velikom uspehu.

Zabava 16.09.2017 | 08:29
Melina napravila pravi "bum"
Melina Džinović svesna je da je uspela u modnom svetu, a za Hello prokomentarisala koliko joj znači što njene modele nose Dženifer Lopez, Britni Spirs i mnoge druge zvezde.

- Posla je previše, ali sam presrećna. Trudim se da sve postignem, da zadovoljim tržište, a uveliko pripremam i novu kolekciju. Za sada mi ide dobro - oduševljeno je rekla žena folk pevača.

To što se dešava u Holivudu zaista je neverovatno. Nisam imala velika očekivanja, a ispostavilo se da smo napravili pravi bum. Svakako da mi imponuje kada jedna od najvećih modnih ikona današnjice, što Dženifer Lopez svakako jeste, iznova bira haljine i dobija sjajne kritike - rekla je Melina.

- Ne pravim velike planove. Pratim kako se situacija razvija i dajem maksimum - zaključila je Harisova draga.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Banshee

16.09.2017 07:33

Danas je bas teško/ lako biti kreator. Kao i slikar. Pogledajte srednji vijek, da vidite pravu umjetnost. U ono doba, bez komunikacije kao danas.

ODGOVORITE
Name

kmkok

17.09.2017 09:23

Cigani lete u nebo...

ODGOVORITE
Name

Brad Pitt

17.09.2017 19:53

Nosio bih i ja kreacije dotične ukoliko bi mi na račun uplatila izmedju 50 i 100 hiljada Dolara, kao što plaća i pomenutim ličnostima u ovom tekstu.

ODGOVORITE