Рањен полицајац испред кафића

Пуцњава у Новом Пазару.

Србија 07.09.2017 | 21:43
Рањен полицајац испред кафића
Припадник новопазарске полиције Драган Ч. рањен је прије пола сата испред једног новопазарског кафића у улици Стефана Немање.

На њега је пуцала непозната особа из аутомобила у покрету док је био на дужности и том приликом задобио је прострелну рану у стомак. Рањеног полицајца су у болницу пребацили грађани, а на лице места убрзо је стигла полиција која обавља увиђај.



Рањени полицајац се тренутно налази у болници и није животно угрожен.



Истрага треба да покаже ко је пуцао на полицајца.

(Телеграф)
(Фото: Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сведок

08.09.2017 08:01

Ко год да је пуцао је на дрзаву у свим нормалним земљама истрага и тузиластво надју и раскринкају мотив само у јебеној БиХ пријетње полацајцима и угрозавање њихове сигурности је нормална ствар поготову за само тузиластво БиХ које се бави опструирањем истраге и сакривањем и мотива и изврсуоца .Наводимо пријетње полицијском слузбенику границне полиције БиХ Палалиц Далибору,који је пријетње пријавио играницној полицији и сипи и суду БиХ као и тузиластву БиХ.Подсјецамо полицајац не само да је пријавио вец и саслусану својству свједока сипа у Бања Луци, доставила је извјестај тузиластву БиХ јос у 2010 години тацније 11.06.2010 године и тај предмет стоји у латици тузиластва.Није ли то подрска криминалу и корупцији или су неки људи не додирљиви у БиХ, за највецу правосудну институцију у БиХ,тј застицени су од кривицног гоњења умјесто да резултира истрагом и оптузницом против оних а тј надредјених овом полицајцу који су пропустили свјесно низ слузбених и истразних радњи који су били дузни уцинити и подузети као слузбене особе а оцигледно да нису.

ОДГОВОРИТЕ