Сузана Манчић одложила свадбу

Некадашња лото девојка и водитељка Сузана Манчић мјесецима је истицала како ће се на вјечну љубав грчком банкару Симеону Оцомокосу заклети почетком септембра.

Забава 04.09.2017 | 10:16
Сузана Манчић одложила свадбу
Вјенчање о којем је водитељка сањала очигледно неће постати јава, макар не како је планирала у септембру, јер њен изабраник Симеон Оцомокос тренутно има велики број пословних обавеза.

Иако је првобитно њихово вјенчање било заказано за 31. март, па за септембар, Сузана ниједном није пришла олтару.



"Иако је све била испланирала за март када је свечани чин требало да се одржи у Венецији гдје би се возили гондолом по каналу Гранде, од тога није било ништа. Након тајне удаје њене ћерке Теодоре Кунић у Лас Вегасу, она је своје вјенчање одложила за неколико мјесеци. Све је било спремно да већ други дан септембра изговоре судбоносно „да”, али су их пословне обавезе Оцомокоса омеле у томе.



Симеон и даље стоји при томе да папир ништа не значи и да им у овим годинама није потребан. Њих двоје су заједно пуних 16 година и он сматра да венчање неће промијенити нити појачати њихову љубав. Како ствари стоје, за сада свадбе неће бити, али не знам њихове планове за блиску будућност. Симеон сада има гомилу озбиљних пословних састанака и не може да нађе времена за такве ствари", каже извор близак Сузани Манчић.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Даx

04.09.2017 08:24

Хоце да се уда па да послије годину дана кад се разведе узме цовеку лову..паметан лик..ко си бре стара..

ОДГОВОРИТЕ