Suzana Mančić odložila svadbu

Nekadašnja loto devojka i voditeljka Suzana Mančić mjesecima je isticala kako će se na vječnu ljubav grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu zakleti početkom septembra.

Zabava 04.09.2017 | 10:16
Suzana Mančić odložila svadbu
Vjenčanje o kojem je voditeljka sanjala očigledno neće postati java, makar ne kako je planirala u septembru, jer njen izabranik Simeon Ocomokos trenutno ima veliki broj poslovnih obaveza.

Iako je prvobitno njihovo vjenčanje bilo zakazano za 31. mart, pa za septembar, Suzana nijednom nije prišla oltaru.



"Iako je sve bila isplanirala za mart kada je svečani čin trebalo da se održi u Veneciji gdje bi se vozili gondolom po kanalu Grande, od toga nije bilo ništa. Nakon tajne udaje njene ćerke Teodore Kunić u Las Vegasu, ona je svoje vjenčanje odložila za nekoliko mjeseci. Sve je bilo spremno da već drugi dan septembra izgovore sudbonosno „da”, ali su ih poslovne obaveze Ocomokosa omele u tome.



Simeon i dalje stoji pri tome da papir ništa ne znači i da im u ovim godinama nije potreban. Njih dvoje su zajedno punih 16 godina i on smatra da venčanje neće promijeniti niti pojačati njihovu ljubav. Kako stvari stoje, za sada svadbe neće biti, ali ne znam njihove planove za blisku budućnost. Simeon sada ima gomilu ozbiljnih poslovnih sastanaka i ne može da nađe vremena za takve stvari", kaže izvor blizak Suzani Mančić.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dax

04.09.2017 08:24

Hoce da se uda pa da poslije godinu dana kad se razvede uzme coveku lovu..pametan lik..ko si bre stara..

ODGOVORITE