БОМБА! Тошић у Партизану!

Искусни офанзивни везиста ставља параф на двогодишњи уговор! Зоран Тошић опет у Партизану! Велико појачање долази у Партизан после пласмана у Лигу Европе. Зоран Тошић потписује уговор на две године.

Фудбал 25.08.2017 | 22:40
БОМБА! Тошић у Партизану!
БОМБА!

У Партизан се после скоро осам година враћа Зоран Тошић!

Летос је некадашњи играч Манчестер јунајтеда, Келна и ЦСКА из Москве играо у Аустрији на припремној утакмци у дресу "армејаца" против Партизана, а пред крај августа обрадовао је армију навијача "парног ваљка". Како МОНДО сазнаје, Тошић ће са црно-белима потписати уговор на ДВЕ године, а пресудно је било то што је српски шампион изборио пласман у Лигу Европе.

Тошић је последњих година био стандардан у дресу репрезентације Србије, што потврђује и број наступа за национални тим - 76. Међутим, с обзиром на то да је већ једно време без клуба, селектор Славољуб Муслин није га уврстио у кандидате за дуеле са Моладвијом и Републиком Ирском.

Тридесетогодишњи Зрењанинац играма у Партизану могао би да врати статус репрезентативца и да са "орловима", под условом да се пласирају, путује наредне године у Русију на Светско првенство.

Тошић је пуних седам сезона био члан ЦСКА и у моксковском тиму оставио је дубок траг. Одиграо је 241 утакмицу и постигао 47 голова.

Партизан је у крилном нападачу добио озбиљно појачање, а наредних дана могли би да очекујемо још потписа у Хумској.

Партизан је добио изузетно вредно појачање за Лигу Европе! Дугогодишњи првотимац ЦСКА из Москве Зоран Тошић потписаће двогодишњи уговор са српским шампионом, чији би дрес могао да задужи већ у суботу, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Брзоноги офанзивни везиста носио је дрес Парног ваљка од августа 2007. до јануара 2009. године, а у Хумску се враћа као слободан играч, с обзиром да је на крају прошле сезоне раскинуо уговор са Армејцима.

Тошић се овог лета повезивао са великим бројем клубова, међу којима су Галатасарај, Трабзон и Хамбургер, али се на крају ипак одлучио за Партизан, са којим ће покушати да оствари значајан резултат у Европи, али и да обрани шампионску титулу.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар