BOMBA! Tošić u Partizanu!

Iskusni ofanzivni vezista stavlja paraf na dvogodišnji ugovor! Zoran Tošić opet u Partizanu! Veliko pojačanje dolazi u Partizan posle plasmana u Ligu Evrope. Zoran Tošić potpisuje ugovor na dve godine.

Fudbal 25.08.2017 | 22:40
BOMBA! Tošić u Partizanu!
BOMBA!

U Partizan se posle skoro osam godina vraća Zoran Tošić!

Letos je nekadašnji igrač Mančester junajteda, Kelna i CSKA iz Moskve igrao u Austriji na pripremnoj utakmci u dresu "armejaca" protiv Partizana, a pred kraj avgusta obradovao je armiju navijača "parnog valjka". Kako MONDO saznaje, Tošić će sa crno-belima potpisati ugovor na DVE godine, a presudno je bilo to što je srpski šampion izborio plasman u Ligu Evrope.

Tošić je poslednjih godina bio standardan u dresu reprezentacije Srbije, što potvrđuje i broj nastupa za nacionalni tim - 76. Međutim, s obzirom na to da je već jedno vreme bez kluba, selektor Slavoljub Muslin nije ga uvrstio u kandidate za duele sa Moladvijom i Republikom Irskom.

Tridesetogodišnji Zrenjaninac igrama u Partizanu mogao bi da vrati status reprezentativca i da sa "orlovima", pod uslovom da se plasiraju, putuje naredne godine u Rusiju na Svetsko prvenstvo.

Tošić je punih sedam sezona bio član CSKA i u mokskovskom timu ostavio je dubok trag. Odigrao je 241 utakmicu i postigao 47 golova.

Partizan je u krilnom napadaču dobio ozbiljno pojačanje, a narednih dana mogli bi da očekujemo još potpisa u Humskoj.

Partizan je dobio izuzetno vredno pojačanje za Ligu Evrope! Dugogodišnji prvotimac CSKA iz Moskve Zoran Tošić potpisaće dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, čiji bi dres mogao da zaduži već u subotu, saznaje MOZZART Sport.

Brzonogi ofanzivni vezista nosio je dres Parnog valjka od avgusta 2007. do januara 2009. godine, a u Humsku se vraća kao slobodan igrač, s obzirom da je na kraju prošle sezone raskinuo ugovor sa Armejcima.

Tošić se ovog leta povezivao sa velikim brojem klubova, među kojima su Galatasaraj, Trabzon i Hamburger, ali se na kraju ipak odlučio za Partizan, sa kojim će pokušati da ostvari značajan rezultat u Evropi, ali i da obrani šampionsku titulu.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar