Десиће се: Бивши Реаловац у Барселони?!

Медији извештавају да су се Пари Сен-Жермен и Барселона договорили и да ће некадашњи фудбалер Реал Мадрида Анхел ди Марија играти за каталонски клуб.

Фудбал 26.08.2017 | 16:15
Десиће се: Бивши Реаловац у Барселони?!
Ривалство између Реал Мадрида и Барселоне има више нивоа од тек спортског и престижа. Нису на талону само трофеји, резултати, победе, зарада, већ нешто много, много више.

Зато се евентуални трансфер из једног у други клуб гледа у овом другом као издаја.

Тако нешто, вероватно ће бити и у случају Аргентинца Анхела ди Марије. Ди Марија је четири године био играч Реала, његов важан део, да би се потом опробао у Манчестер јунајтеду (не успешно), а из Енглеске је отишао у Француску, у Пари Сен-Жермен.

После три године ван шпанског фудбала, Ди Марија ће, по свему судећи, опет постати део Примере. Али, не Реала, нити неког клуба којег би навијачи мафридског клуба "могли да сваре".

Не!

Ди Марија иде у Барселону! Или, прецизније, на прагу је Барселоне.

Шпански медији пишу да је Аргентинац договорио услове и да би за готово 50 милиона евра (48,9) требало да се пресели из Париза у Барселону. На овом послу Парижани би зарадили нешто више од милион евра, јер су га пре две године платили 47,8 милиона евра.

Наводно је договор клубова "пао", сагласио се и 29-годишњи Ди Марија.

Тако би Барселона и ПСЖ наставили да тргују, након што је овог лета направљен највећи трансфер у историји фудбала, само у другом смеру - Нејмар је за 222 милиона евра прешао из Барселоне у ПСЖ.

Ипак, треба сачекати званичну потврду ове вести, јер знате да се претходних дана о овоме причало, чак је трансфер био потврђен на Тwиттер налогу Барселоне, да би каталонски клуб потом саопштио да му је Тwиттер "хакован".

О евентуалном доласку Ди Марије у Барселону писало се још почетком лета. Тада је француски "Паризијен" објавио да управо ЛИонел Меси инсистира да његов саиграч из репрезентације Аргентине дође на Ноу Камп.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар