Desiće se: Bivši Realovac u Barseloni?!

Mediji izveštavaju da su se Pari Sen-Žermen i Barselona dogovorili i da će nekadašnji fudbaler Real Madrida Anhel di Marija igrati za katalonski klub.

Fudbal 26.08.2017 | 16:15
Desiće se: Bivši Realovac u Barseloni?!
Rivalstvo između Real Madrida i Barselone ima više nivoa od tek sportskog i prestiža. Nisu na talonu samo trofeji, rezultati, pobede, zarada, već nešto mnogo, mnogo više.

Zato se eventualni transfer iz jednog u drugi klub gleda u ovom drugom kao izdaja.

Tako nešto, verovatno će biti i u slučaju Argentinca Anhela di Marije. Di Marija je četiri godine bio igrač Reala, njegov važan deo, da bi se potom oprobao u Mančester junajtedu (ne uspešno), a iz Engleske je otišao u Francusku, u Pari Sen-Žermen.

Posle tri godine van španskog fudbala, Di Marija će, po svemu sudeći, opet postati deo Primere. Ali, ne Reala, niti nekog kluba kojeg bi navijači mafridskog kluba "mogli da svare".

Ne!

Di Marija ide u Barselonu! Ili, preciznije, na pragu je Barselone.

Španski mediji pišu da je Argentinac dogovorio uslove i da bi za gotovo 50 miliona evra (48,9) trebalo da se preseli iz Pariza u Barselonu. Na ovom poslu Parižani bi zaradili nešto više od milion evra, jer su ga pre dve godine platili 47,8 miliona evra.

Navodno je dogovor klubova "pao", saglasio se i 29-godišnji Di Marija.

Tako bi Barselona i PSŽ nastavili da trguju, nakon što je ovog leta napravljen najveći transfer u istoriji fudbala, samo u drugom smeru - Nejmar je za 222 miliona evra prešao iz Barselone u PSŽ.

Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu ove vesti, jer znate da se prethodnih dana o ovome pričalo, čak je transfer bio potvrđen na Twitter nalogu Barselone, da bi katalonski klub potom saopštio da mu je Twitter "hakovan".

O eventualnom dolasku Di Marije u Barselonu pisalo se još početkom leta. Tada je francuski "Parizijen" objavio da upravo LIonel Mesi insistira da njegov saigrač iz reprezentacije Argentine dođe na Nou Kamp.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar