Батшуаји иде код фудбалског оца за 40.000.000 евра?!

Луда понуда стигла на Стамфорд Бриџ!

Фудбал 23.08.2017 | 12:00
Батшуаји иде код фудбалског оца за 40.000.000 евра?!
Док се чека да Челси коначно на неку адресу упути неку велику понуду за неку од Контеових жеља, стигла је понуда на Стамфорд Бриџ. Астрономска!

Иако звучи прилично неверватно, стрвски и француски медији тврде да је Лил спремио 40.000.000 евра за Мишија Батшуајиа из Челсија! Белгијанац је прошлог лета дошао као велико појачање у Челси за 39.000.000 европских новчаница, али му Конте није много веровао. Батшуаји је био жеља директора Еменала и наметнут је Контеу који га је углавном држао на клупи и давао му шансу на кашичицу у финишу утакмица. Додуше, Батшуаји је у тој улози дао и гол који је донео титулу Плавцима у мечу против ВБА.

Иако му је вредност током сезоне на клупи Челсија драстино пала, Лил је спреман да палти милион евра више него што је Челси издвојио за трансфер из Марсеља прошлог лета. Нема сумње да би Конте радо прихватио ову понуду и на тај начин додао капитал за појачања која жели, али сведоци смо колико се он заиста пита у прелазном року. Одлучиће директори Еменало, Грановскаја и газда Абрамович.

Што се Лила тиче, они су у досадашњем делу прелазног рока већ потрошили 65.000.000 евра на разна појачања, али су у прва три кола Лиге 1 остварили само једну победу уз два пораза што је био сгинал да им је потребно још појачања. Изгеда да је пресудила жеља МарселаБијелсе који је тренирао Белгијанца у Марсељу када је Батшуаји блистао и постао један од траженијих голгетера у Европи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар