Batšuaji ide kod fudbalskog oca za 40.000.000 evra?!

Luda ponuda stigla na Stamford Bridž!

Fudbal 23.08.2017 | 12:00
Batšuaji ide kod fudbalskog oca za 40.000.000 evra?!
Dok se čeka da Čelsi konačno na neku adresu uputi neku veliku ponudu za neku od Konteovih želja, stigla je ponuda na Stamford Bridž. Astronomska!

Iako zvuči prilično nevervatno, strvski i francuski mediji tvrde da je Lil spremio 40.000.000 evra za Mišija Batšuajia iz Čelsija! Belgijanac je prošlog leta došao kao veliko pojačanje u Čelsi za 39.000.000 evropskih novčanica, ali mu Konte nije mnogo verovao. Batšuaji je bio želja direktora Emenala i nametnut je Konteu koji ga je uglavnom držao na klupi i davao mu šansu na kašičicu u finišu utakmica. Doduše, Batšuaji je u toj ulozi dao i gol koji je doneo titulu Plavcima u meču protiv VBA.

Iako mu je vrednost tokom sezone na klupi Čelsija drastino pala, Lil je spreman da palti milion evra više nego što je Čelsi izdvojio za transfer iz Marselja prošlog leta. Nema sumnje da bi Konte rado prihvatio ovu ponudu i na taj način dodao kapital za pojačanja koja želi, ali svedoci smo koliko se on zaista pita u prelaznom roku. Odlučiće direktori Emenalo, Granovskaja i gazda Abramovič.

Što se Lila tiče, oni su u dosadašnjem delu prelaznog roka već potrošili 65.000.000 evra na razna pojačanja, ali su u prva tri kola Lige 1 ostvarili samo jednu pobedu uz dva poraza što je bio sginal da im je potrebno još pojačanja. Izgeda da je presudila želja MarselaBijelse koji je trenirao Belgijanca u Marselju kada je Batšuaji blistao i postao jedan od traženijih golgetera u Evropi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar